Ledig stilling som journalist i Dinside (fast)

Søknadsfrist: 1. september

Dinside og Dagbladet har ledig stilling som journalist med spesielt fokus på forbrukerteknologi.

Rett person får i oppdrag å hjelpe 1,4 millioner lesere i deres møte med teknologien vi omgir oss med hver dag, og sette agendaen i Norges største og viktigste forbrukernettsted.

Du elsker å teste produkter, snakke med bransjen og fortelle helt vanlige forbrukere hva de skal velge og hvorfor

Vi ser etter en positiv og selvgående journalist med god teknisk kompetanse, tabloid teft og evne til å formidle kunnskapen på en pedagogisk, ryddig og underholdende måte.
Du elsker å teste produkter, snakke med bransjen og fortelle helt vanlige forbrukere hva de skal velge og hvorfor, gjennom tekst, bilder og video.
Du har også stor interesse for forbrukerstoff generelt.

Som journalist vil du blant annet gå inn i vår nyhetsvaktturnus, og det er derfor en forutsetning at du evner å kaste deg rundt og lage gode forbrukersaker innenfor alle fagområdene Dinside dekker.

Du vil gå inn i en redaksjon med sterkt dedikerte forbrukerjournalister, og du vil samarbeide med journalister i hele Dagbladet.
Arbeidssted er Allerhuset på Hasle, en kort T-banetur fra Oslo sentrum.

Les om Dagbladets kvalitetspolicy her

Tiltredelse snarest.

Kontaktperson:

  • Redaktør Bjørn Eirik Loftås på epost: [email protected]
  • Klubbleder i Dagbladet Anders Holth Johansen (47616896) kan også kontaktes.

Søknad og CV sendes så snart som mulig og senest 1. september til [email protected]

Firma: Dagbladet AS

Dagbladet AS er en del av Aller Media. Aller Media i Norge er et ledende og diversifisert media-, kommunikasjon- og tjenestekonsern med mer enn 20 selskaper og over 650 ansatte.
Størstedelen av virksomheten vår ligger i media, med selskaper som Dagbladet AS og Dagbladet Pluss AS, samt en solid portefølje av titler i ukepresse- og magasinmarkedet, som Se og Hør, KK og Vi Over 60.
Vår digitale posisjon er i verdensklasse, med en bred portefølje av digitale siter.
I tillegg er Ahead Group Norway, Norges ledende kommunikasjonshus med en sterk posisjon i attraktive markeder, en del av Aller Media.
Innen tjenesteområdet har vi etablert nye og spennende tjenester til forbrukere, blant annet gjennom Lommelegen, Kode24 og Elbil24, i tillegg til investeringer i nye digitale tjenester som Motimate og Nettbil