Leder og journalist til nytt nettsted om elbil

Søknadsfrist: 15. august 2018

Scandinavia Online er et høyteknologisk publiseringsselskap. Vi driver landets største nyhetsaggregator sol.no, har vår egen AI på norsk og bygger nettstedet vi.no for godt voksne. Nå skal vi starte enda en nettavis. Vi søker leder og nettjournalist til vår nye satsning på elbil.

Det blir en seriøs redaksjonell satsning med en freemium forretningsmodell. Lederen skal bygge opp det redaksjonelle innholdet både for betalende abonnenter og for den åpne delen av nettstedet. Abonnementsvekst blir viktig. Nettstedets profil blir forbrukerrettet. Vi skal skrive for alt fra entusiasteiere til folk som vurderer å anskaffe elbil.

Dette blir Norges første profesjonelle innholdssatsning fokusert på elbil og endringene som skal skje innen mobilitet de neste årene. Det forventes at lederen har et kommersielt gen og motiveres av å skape vekst, gjerne med erfaring fra abonnement eller medlemsbaserte tjenester.

Som journalist i det nye nettstedet må du ha sansen for detaljer og kvalitet. Du må være nysgjerrig på ny teknologi og like å formidle forståelig og enkelt. Du har jobbet i nettavis tidligere og vet hva som skal til for å skape trafikk og interesse for sakene dine. Det er en fordel om du kan søkemotoroptimalisering. Du har høy journalistisk integritet. Du vi jobbe både med redaksjonen i Scandianvia Online og motorredaksjonen i Aller Media.

Nettstedene i Scandinavia Online drives etter prinsippet om at høy kvalitet er viktigere enn mange saker. Vi jobber langsiktig og er ikke ute etter klikkfiske.

Satsningen er formelt organisert som et prosjekt. Ansettelsesform kan diskuteres.

Ved spørsmål om stillingene, kontakt adm. dir. Jan Thoresen på [email protected] eller 90747061.

Søknad sendes til [email protected]

Søknadsfrist: 15. august 2018

Firma: Scandinavia Online AS

SOL er en del av Aller Media som er det fjerde største medieselskapet i Norge med en omsetning på ca 1,8 milliarder kroner. Aller Media konsern er et innovativt, multimedialt mediekonsern som i tillegg til SOL omfatter kjente norske merkevarer som blant annet Dagbladet, Se og Hør og KK. Utover medievirksomheten har selskapet investert i virksomheter med tilknytning til medieområdet som f.eks Hyper, Redink, OMG og NVFT.

Aller Media konsern eies av Aller Holding A/S og har søsterselskaper i Sverige, Danmark og Finland. Konsernet i Norge har totalt ca 600 ansatte og holder til i attraktive lokaler på Hasle i Oslo.