Stillingsannonse:

Landsorganisasjonen i Norge søker kommunikasjonsrådgiver, nett og sosiale medier

Søknadsfrist: 02. desember

LOs oppgave er å skape et trygt og rettferdig arbeidsliv og bidra til et samfunn der alle har like muligheter til utdanning, helse og andre
velferdstjenester, et rettferdig samfunn hvor alle får muligheter til å bidra.

Vi har nå en ledig stilling som kommunikasjonsrådgiver i avdeling for informasjon og rådgivning. Avdelingen består av 16 medarbeidere og har ansvar for intern og ekstern kommunikasjon i LO. Arbeidsområdet til avdelingen omfatter
presse- og samfunnskontakt, strategisk rådgivning for LOs ledelse, profilering,
og kommunikasjon på nett og sosiale medier.

Om stillingen:

Den nye medarbeideren vil gå inn i teamet som hovedsakelig arbeider med kommunikasjon på nett.

Vi søker etter en person med relevant utdanning og/eller erfaring med digital kommunikasjon og innholdsproduksjon for nett. Personen vi søker er også faglig oppdatert på trender og brukervaner på nett og sosiale medier, har gode digitale ferdigheter, er opptatt av klarspråk og skriver gode tekster for digitale flater.

Hun eller han har erfaring fra ulike publiseringsløsninger, herunder Episerver.

Det er en fordel med noe erfaring fra utvikling av nettsider og noe teknisk kompetanse. Erfaring med enkel bildebehandling, infografikk og videoredigering er en fordel. Hun eller han har interesse for og innsikt i samfunnspolitiske spørsmål, og kjennskap til fagbevegelsen.

Den vi leter etter er strukturert, initiativrik og selvstendig, og har evne til å takle høyt tempo og stor variasjon i arbeidsoppgaver

Vi tilbyr:

Vi kan tilby et trivelig arbeidsmiljø med engasjerte og dyktige kollegaer, gode lønns- og arbeidsbetingelser (lønn etter LOK HK/AAF), gode pensjons- og forsikringsordninger og velferdstilbud.

Kontaktinformasjon:
Informasjonssjef Jenny Ann Hammerø tlf. 91699817
Nettredaktør Magne Svendsen tlf. 90019058
Personalrådgiver Marte Grimstad tlf. 95212861

SØK STILLINGEN HER:

Firma: Lo Norge

LO Norge er landets største og mest innflytelsesrike organisasjon for arbeidstakere, med mer enn 940.000 medlemmer fordelt på 25 forbund. Vår viktigste oppgave er å sikre medlemmene trygge og rettferdige lønns- og arbeidsvilkår.
Vi forhandler med arbeidsgivere og vi påvirker politikerne. LOs administrasjon holder til i Oslo Kongressenter Folkets Hus på Youngstorget i Oslo. I tillegg har vi LO-regioner som dekker hele landet. Til sammen er vi ca. 270 ansatte som har et hyggelig og til tider hektisk miljø på arbeidsplassen. LO er en IA-bedrift.
Vi ønsker et mangfoldig arbeidsmiljø og oppfordrer alle kvalifiserte til å søke, uavhengig av kjønn, etnisk bakgrunn, religion, nedsatt funksjonsevne, alder og seksuell orientering.