Kommunal Rapport søker utviklingsredaktør og en ansvarlig for Kommunebarometeret og Leverandørdatabasen

Søknadsfrist: Snarest

Vi er opptatt av å sette dagsorden og ligge langt framme teknologisk for å gi gode brukeropplevelser. Vil du være med på veien videre?

Det kan bli ansatt én person eller flere når dagens utviklingsredaktør tar fatt på nye utfordringer etter i alt 18 år i bedriften. Tilgjengelig kompetanse vil få betydning for organiseringen.

Utviklingsredaktøren jobber i redaksjonen. Han eller hun vil samarbeide tett med resten av virksomheten. Utviklingsredaktøren må:

  • ha betydelig digital innsikt
  • like å utforske nye journalistiske muligheter med data og analyse
  • kunne kommunisere godt både internt og eksternt
  • være resultatorientert og ha solid gjennomføringskraft
  • ha relevant erfaring

Kommunal Rapport har drevet bevisst trinnvis forbedring og oppnådd gode resultater med datastøttet journalistikk. I tillegg til digital dagsavis (https://kommunal-rapport.no/) og ukeavisa Kommunal Rapport (papirutgave), har vi utviklet Kommunebarometeret (https://kommunebarometeret.no/landing) og Leverandørdatabasen (https://ldb.kommunal-rapport.no/start) som digitale abonnementsprodukter. Den som skal drive dette arbeidet framover, og være faglig ansvarlig for Kommunebarometeret og evt Leverandørdatabasen, bør være:

  • god til å analysere
  • interessert i økonomi og målinger
  • kjent med datastøttet journalistikk
  • spørrende, systematisk og utholdende
  • dyktig til å spissformulere

Kommunal Rapport ble i sommer tildelt Fagpressens gravepris og har mange utmerkelser fra tidligere år. Vi tilbyr gode betingelser.

Utviklingsredaktøren rapporterer til ansvarlig redaktør.

Ta gjerne kontakt med oss:

Ansvarlig redaktør/adm.dir. Britt Sofie Hestvik 951 45 480,

[email protected]

Utviklingsredaktør Ole Petter Pedersen 900 57 640,

[email protected]

Klubbleder er redaksjonell utvikler Andreas Røed 458 74 190, [email protected]

Søknad med CV sendes: [email protected] SNAREST.

Søknader vil bli behandlet fortløpende.

Søknadsfrist: Snarest

Firma: Kommunal Rapport

Kommunal Rapport er en digital dagsavis og en ukeavis som er rettet mot politikere og toppledere i kommunal sektor. Ukeavisa har 71.000 lesere, nettutgaven har knapt 20.000 ukentlige brukere. Vi publiserer også Kommunebarometeret og Leverandørdatabasen. Kommunal Rapport har vokst kraftig de siste årene, takket være en suksessrik digital strategi. I strategiperioden fram til 2020 er betaling for innhold fortsatt sentralt. Mediehuset har 19 fast ansatte, hvorav 15 i redaksjonen. Kommunal Rapport redigeres etter Redaktørplakaten og Vær varsom-plakaten, og er medlem av Fagpressen.