Stillingsannonse:

Kolossalt god sports-journalist i full stilling

Søknadsfrist: 15. juli

Gudbrandsdølen Dagningen søkjer etter ein kolossalt god sportsjournalist i full stilling.

Vi dekkjer eit område stappfullt av idrettstutøvarar i verdstoppen, samtidig som vi har enda fleire småstjerner rundt omkring i idrettslag i heile regionen.

Vi er ute etter deg som klarer å skape sterke skildringar både frå verdscup og krinsmeisterskap.

Du må ha nyheitsteft, skrive presist, blomstrande og korrekt, ta knallgode bilete og vere trygg og god på å levere digitalt.

Jauda, vi veit vi stiller tøffe krav, men det aller viktigaste er at du er i stand til å fortelje gode historier, så kan vi lære deg det meste anna.

Jauda, vi veit vi stiller tøffe krav, men det aller viktigaste er at du er i stand til å fortelje gode historier, så kan vi lære deg det meste anna.

Vi kan tilby brukbar løn, arbeidsplass midt i OL-byen og trivelege kolleger som vil ta deg til nye høgder både fagleg og sosialt.

Skulle det vere noko du lurar på, ta kontakt med
sportsleiar Reidar Kjæstad på tlf 938 66 444 eller [email protected].


Søknad og cv sender du til sjefredaktør Kristian Skullerud på e-post [email protected] innan 15.juli.

Firma: Gudbrandsdølen Dagningen

GD-gruppen er et allsidig mediekonsern med omfattende virksomhet i Lillehammer, Gudbrandsdalen og Valdres. Selskapet gir ut Gudbrandsdølen Dagningen (GD), innlandets mest leste avis på nett, mobil og papir. I konsernet inngår også Innlandet Distribusjon, Avisa Valdres, Norddalen som kommer ut på Otta, Byavis Lillehammer og avisa Dølen som dekker Midt-Gudbrandsdalen. Digitaliseringen endrer etablerte forretningsmodeller og gir samtidig mange nye muligheter. GD-gruppen opplever vekst i antall betalende abonnenter og utvikler nye digitale tjenester/produkter. GD–gruppen har en solid posisjon som selvstendig mediebedrift i Innlandet og har klare digitale ambisjoner overfor lesere og annonsører. Omsetningen i konsernet var på 176 millioner kroner i 2018. GD-gruppen har i dag eierskap/eierinteresser i 9 aksjeselskap med til sammen ca 170 ansatte. Konsernet har meget solid økonomi.