Stillingsannonse:

kode24 søker journalist-vikar

Søknadsfrist: 14. mars

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Scandinavia Online AS

Scandinavia Online AS er en del av Aller Media. Aller Media i Norge er et ledende og diversifisert media-,
kommunikasjon- og tjenestekonsern med mer enn 20 selskaper og over 650 ansatte. Størstedelen av virksomheten vår ligger i media, med selskaper som Dagbladet AS og Dagbladet Pluss AS, samt en solid portefølje av titler i ukepresse- og magasinmarkedet, som Se og Hør, KK og Vi Over 60.
Vår digitale posisjon er i verdensklasse, med en bred portefølje av digitale siter.
I tillegg er Ahead Group Norway, Norges ledende kommunikasjonshus med en sterk posisjon i attraktive markeder,
en del av Aller Media. Innen tjenesteområdet har vi etablert nye og spennende tjenester til forbrukere, blant annet gjennom Lommelegen, Kode24 og Elbil24, i tillegg til investeringer i nye digitale tjenester som Motimate.

Vil du være journalist i Norges triveligste nettavis?

Igjen går halve kode24 ut i pappaperm; sist var det Jørgen, nå er det Ole Petters tur.

Og selv om Jørgen er skikkelig flink til å både kode og skrive og lage podcast og skrive nyhetsbrev og mekke kodeskole-oppgaver, kan det bli litt vel mye å gjøre alt dette helt aleine i månedsvis. Så nå håper vi at Ole Petter er mer erstattelig enn
Ole Petter liker å tro.

kode24 søker en journalist-vikar i 100 prosent stilling fra juni til oktober!

Hva ser dere etter?

kode24 er Norges eneste nettavis for utviklere, og vi trenger en journalist som kan skrive artikler for oss i en 100 prosent stilling, mens Ole Petter er i pappaperm.

Noe han er fra 1. juni til 1. oktober, om han har klart å fylle ut de NAV-skjemaene riktig.

Vi krever ingen spesifikk utdanning eller arbeidserfaring, men det er en fordel om du:

  • Har jobba med å skape innhold - aller helst journalistikk som tekst.
  • Interesserer deg for teknologi - aller helst den typen hvor koding er involvert.
  • Er komfortabel med å by litt på deg sjæl - og aller helst ikke friker totalt ut om du for eksempel blir spurt om å være med på en podcast-innspilling eller stille opp på et bilde hvor du sitter på en kontorstol i fart mens du tviholder på en skjerm eller den type ting. For eksempel.

Hva kan dere tilby meg?

  • 4 måneders 100 prosent vikariat fra juni til oktober, i Norges triveligste nettavis - med Norges triveligste lesere. Men du må ikke nødvendigvis kunne jobbe alle disse ukene, altså. Bare helst.
  • Jobbe fra hvor du vil - vi har et flott kodekontor på Hasle i Oslo, men om du vil sitte der eller hjemme kan, blir vi enige om.
  • Jobbe i en nettavis hvor det faktisk ikke kan bli kortere vei fra ide til produkt - du kan jo bare skrive det eller kode det sjæl, eller spørre om Jørgen vil hjelpe deg, noe han trolig vil.
  • Jobbe med Norges kuleste bransje - som er så spennende og i så kraftig vekst at man helt fint kan drive en egen nettavis for den.
  • Jobbe i en nettavis som gir deg unik, allsidig erfaring - med både skriving, produktutvikling, podcasting, programmering, sosiale medier-ing og... gud veit hva. Ikke for å skryte eller noe, men vi er ganske allsidige, med vårt eget fiktive univers, ukentlig podcast, fast kodekonkurranse, klubb, og vi designer og koder alt sjælv.
  • Være med i et innovativt faglig miljø med journalister og redaktører fra sol.no og elbil24.no og de andre nettavisene i Aller Media.

Hvordan søker jeg?

Skriv en søknad med litt om deg og ditt på en epost til stillingledig@aller.no.

Har du skrevet noe eller skapt noe annet innhold, er det schmært om du gir oss en mulighet til å ta ei titt, gjennom noen hyperlenker eller vedlegg.

Du kan også bruke kode24 sitt egenutviklede HURTIGSØK™ i skjemaet under, om du bare vil melde interesse og bli kontakta.

Har du spørsmål er det bare å kontakte sjefen:

Jan Thoresen, ansvarlig redaktør, jan.thoresen@aller.com, 90747061

Eller klubblederen:

Tarjei Joten Svensen, tarjei.svensen@sol.no, 458 88 819

Vi snakkast!

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS