Stillingsannonse:

Kode24 er avisen for utviklere. Vi trenger enda en journalist

Søknadsfrist: 19. august

Scandinavia Online AS

Scandinavia Online AS

Scandinavia Online AS er en del av Aller Media. Aller Media i Norge er et ledende og diversifisert media-, kommunikasjon- og tjenestekonsern med mer enn 20 selskaper og over 650 ansatte. Størstedelen av virksomheten vår ligger i media, med selskaper som Dagbladet AS og Dagbladet Pluss AS, samt en solid portefølje av titler i ukepresse- og magasinmarkedet, som Se og Hør, KK og Vi Over 60.Vår digitale posisjon er i verdensklasse, med en bred portefølje av digitale siter. I tillegg er Ahead Group Norway, Norges ledende kommunikasjonshus med en sterk posisjon i attraktive markeder, en del av Aller Media. Innen tjenesteområdet har vi etablert nye og spennende tjenester til forbrukere, blant annet gjennom Lommelegen, Kode24 og Elbil24, i tillegg til investeringer i nye digitale tjenester som Motimate.

Alle utviklere i Norge leser Kode24. Vi er den eneste nettavisen som tar utviklere, kodere om du vil, på alvor. Selv synes vi at vi har laget Norges triveligste nettavis, og leserne er tydeligvis ganske fornøyde med oss. Nå utvider vi redaksjonen og søker en journalist i fast stilling.

Kode24 ble startet av Jørgen og Ole Petter for nesten fire år siden og nettavisen har klart seg bra gjennom tiden med corona og hjemmekontor. Det er underskudd på utviklere i Norge. Det nyter vi godt av og vi skal vokse også fremover.

Først og fremst leter vi etter deg som er en iderik journalist. Det betyr at du må ha jobbet i nettavis, må kunne vinkling, distribusjon og kildekritikk. Du skal jobbe i et profesjonelt miljø i Scandinavia Online sammen med folk fra Sol.no og Elbil24 og vi deler kontor (når vi kommer tilbake på kontoret) med Dagbladet og andre merkevarer i Aller Media.

Du behøver ikke kunne å kode, men du bør være nysgjerrig på teknologi og hvordan ting er skrudd sammen. Det er viktigere at du er god til å stille spørsmål, god til å formidle og kommer på spennende ideer til saker.

Dette kan vi tilby:

  • Fast jobb som journalist i Norges triveligste teknologiredaksjon
  • Faglig sterkt miljø, både innovativt og redaksjonelt
  • Tydelig kultur der du får ja til dine ideer og mye ansvar
  • Jobbe med tech!
  • Lære av kolleger. Vi samarbeider på tvers av roller og nettaviser.
  • Fleksibel bruk av hjemmekontor.
  • Bra lønn, bra ordninger for ferie, mobil og slikt.

Hvordan søker jeg?

Skriv en søknad med litt om deg selv og hvorfor du er rett person for jobben på e-post til [email protected]

Vi vil gjerne at du inkluderer CV, gjerne bare en LinkedIn, og noen lenker i søknaden din til artikler du har skrevet for andre nettaviser.

Arbeidssted er i utgangspunktet Oslo, men vi vil også vurdere søkere fra andre steder. Vi regner med at virkeligheten fremover uansett blir en hybrid mellom folk på hjemmekontor og folk på kontoret.

Søknader vurderes fortløpende, søknadsfrist 19. august 2021.

Kontaktinformasjon:

Jan Thoresen, ansvarlig redaktør, [email protected], 90 74 70 61

Tarjei Joten Svensen, klubbleder, [email protected], 458 88 819

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS