Stillingsannonse:

Kjendisdesken søker reportasjeleder

Søknadsfrist: 17. februar

For snart fire år siden etablerte Aller Media en felles underholdnings-/kjendisdesk for Dagbladet.no og Seoghør.no. Om noen uker går reportasjelederen vår over i en ny stilling, og følgelig søker vi etter hennes etterfølger i redaksjonen.

Dagbladets og Se og Hørs digitale kjendisdesk er i dag Norges desidert største og mest slagkraftige redaksjon innenfor underholdningsjournalistikken. Redaksjonen står bak en rekke av de største og mest oppsiktsvekkende norske kjendisreportasjene og avsløringene de siste årene. I tillegg dekker vi døgnet rundt store og små nyheter fra den internasjonale arenaen.

Til denne desken skal vi nå ansette en ny, offensiv reportasjeleder.

Du som søker må ha stor interesse og bred kunnskap innenfor dette fagfeltet,
og ha evne til å tenke raskt og kreativt. Erfaring med løpende nyhetsdekning er en forutsetning. Ettersom stillingen som reportasjeleder også innebærer å redigere og deske andres saker, er det avgjørende med glødende formidlingsevne og godt språk.

Dersom du har erfaring med å lede en redaksjon i et hektisk miljø, blir du åpenbart prioritert i køen av søkere. Det er en fordel med et godt blikk for visuell journalistikk, samt erfaring fra TV/web-tv-produksjon.

Reportasjelederen, som har sitt ansettelsesforhold i Dagbladet, vil sammen med redaktør ha ansvar for den daglige driften av redaksjonen.

Spørsmål vedrørende stillingen kan rettes til:
Redaktør Jonas Jørstad, e-post [email protected] og mobil 932 45 329
Også leder i Dagbladets redaksjonsklubb, Anders Holth Johansen, kan kontaktes på e-post [email protected] og mobil 47616896.

Kortfattet søknad med CV sendes til [email protected].

SØK STILLINGEN HER:

Firma: Dagbladet

Dagbladet AS er en del av Aller Media. Aller Media i Norge er et ledende og diversifisert media-, kommunikasjon- og tjenestekonsern med mer enn 20 selskaper og over 650 ansatte. Størstedelen av virksomheten vår ligger i media,
med selskaper som Dagbladet AS og Dagbladet Pluss AS, samt en solid portefølje av titler i ukepresse- og magasinmarkedet, som Se og Hør, KK og Vi Over 60. Vår digitale posisjon er i verdensklasse, med en bred portefølje av digitale siter.
I tillegg er Ahead Group Norway, Norges ledende kommunikasjonshus med en sterk posisjon i attraktive markeder,
en del av Aller Media. Innen tjenesteområdet har vi etablert nye og spennende tjenester til forbrukere, blant annet gjennom Lommelegen, Kode24 og Elbil24, i tillegg til investeringer i nye digitale tjenester som Motimate.