Stillingsannonse:

Kjendisdesken i Aller søker reporter og desksjef i faste stillinger!

Søknadsfrist: 2. februar

Aller Media

Aller Media

Aller Media i Norge er et ledende og diversifisert media-, kommunikasjon- og tjenestekonsern med flere selskaper og ca 600 ansatte. Størstedelen avvirksomheten vår ligger i media, med selskaper som Dagbladet AS og Dagbladet Pluss AS, samt en solid portefølje av titler i ukepresse- og magasinmarkedet, som Se og Hør, KK og Vi Over 60.Vår digitale posisjon er i verdensklasse, med en bred portefølje av digitale siter. I tillegg er Ahead Group Norway, Norges ledende kommunikasjonshus med en sterk posisjon i attraktive markeder, en del av Aller Media.Innen tjenesteområdet har vi etablert nye og spennende tjenester til forbrukere, blant annet gjennom Lommelegen, Kode24 og Elbil24.

For over fem år siden etablerte Aller Media en felles kjendisdesk for Dagbladet.no og Seoghør.no. Det har vært en hurtigvoksende suksess, og nå leter vi etter to nye medarbeidere: En journalist - og en digital desksjef.

Se og Hørs og Dagbladets digitale kjendisdesk er i dag Norges største redaksjon innenfor underholdningsjournalistikk. Redaksjonen står bak en rekke av de mest oppsiktsvekkende norske kjendisreportasjene og avsløringene de siste årene. I tillegg dekker vi nyheter fra den kongelige og internasjonale arenaen døgnet rundt. Nå har to av våre erfarne medarbeidere begynt i nye jobber internt, og derfor trenger vi dyktige erstattere:

Reporter:

Vi er på jakt etter en pågående reporter med bred kunnskap om kjendiser. Det er viktig at du som søker har god teft for nyheter, glødende humør og at du elsker å skrive sakene alle snakker om. Du må trives med høyt tempo og å jobbe med vinklinger til de sitter. Arbeidet innebærer både deskarbeid og «utegående» jobbing, og du blir en del av en sterk redaksjon med et svært godt og unikt arbeidsmiljø.

Den nye reporteren går inn i avdelingens turnus, som vil bety både kvelds- og helgejobbing.

Digital desksjef:

Vi søker samtidig en desksjef kjendisdesken. Du som søker må ha bred kunnskap om norsk og internasjonalt underholdningsliv. Du må ha en velutviklet evne til å tenke lynraskt og kreativt, og erfaring fra løpende nyhetsdekning er en forutsetning. Ettersom stillingen som desksjef innbefatter redigering av journalistenes saker, er det viktig med en glødende formidlingsevne og godt språk. En del av de faste oppgavene handler om å styre fronten på Seoghør.no, og derfor er et godt visuelt blikk avgjørende. Noe av jobben handler også om å koordinere saker mellom ulike publiseringsplattformer, så søkere med denne kompetansen vil være interessante.

Desksjefen har sammen med reportasjeleder og redaktør ansvar for den daglige driften av redaksjonen, så positivitet, entusiasme og høy energi er også sentrale egenskaper for stillingen.

Hvis dette frister, og du liker en morsom arbeidshverdag i et herlig arbeidsmiljø, så har du det travelt. Da må du søke nå!

Søknadsfrist: 2. februar 2022

Tiltredelse: Snarlig.

Kontaktpersoner:

Jonas Jørstad, Redaktør, 93245329, [email protected]

Mina Helene Knudsen, Leder for redaksjonsklubben, 98004145, [email protected]

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS