Kapital søker journalist

Søknadsfrist 15 november

Landets mest spennende journalistjobb?

Norges ledende businessblad søker ny medarbeider

Kapital tilbyr morsomme, varierte og lærerike arbeidsdager, innflytelse i den norske offentligheten og mulighet til å bygge opp et stort og spennende nettverk.

Som journalist i Kapital får du en unik mulighet til å være med og sette agendaen for det som skjer i Norge. Du får tilgang til landets maktelite og kan være med og rette søkelyset på aktuelle problemstillinger og temaer.

Vi holder til i hyggelige og representative lokaler på Smestad i Oslo. Her tilbyr vi en fleksibel arbeidsdag med konkurransedyktig lønn og et godt arbeidsmiljø.

Den ideelle kandidaten bør ha økonomisk eller annen relevant utdannelse og dokumentert interesse for journalistikk. På ønskelisten står også nyhetsteft, kritisk sans, kreativitet og gode analytiske evner. Noen års arbeidserfaring er en fordel, men ikke en betingelse.

Søknad med CV sendes til redaktør Vibeke Holth på [email protected] innen 15. november. Spørsmål kan rettes på telefon 91 35 00 57.

Firma: Kapital

  • Kapital ble etablert av ansvarlig redaktør Trygve Hegnar i 1971. Vi har en sterk posisjon i det norske mediebildet og er en publikasjon i vekst og fremgang.
  • Ifølge de siste offisielle lesertallene har vi nå 178.000 lesere, en økning på 19.000 de to siste årene. I 2018 utvidet vi den redaksjonelle satsingen på Kapital.no.
  • Vi jobber kontinuerlig med å styrke de redaksjonelle produktene og har høye ambisjoner for fremtiden.