Stillingsannonse:

Journalisten søker nyhetsjournalist

Søknadsfrist: 15. august

Vi utvider redaksjonen.

Vår ambisjon er å bli bedre på nyheter. Være tettere på nyhetsbildet. Og raskere ute med de viktigste sakene fra og om mediebransjen.

I Journalisten jobber i utgangspunktet alle med alt - og må være villig til å gjøre alt - men i denne omgang ser vi etter en journalist som trives bedre med å lage tre saker på én dag enn å bruke tre dager på én sak.

Vi søker en journalist som evner å grave frem nyheter på egen hånd, og som kan se saker i det løpende nyhetsbildet som kan vinkles om til å bli godt innhold i et fagblad for journalister og andre medieinteresserte lesere.

Gode digitale ferdigheter ser vi på som en selvfølge, inkludert en forståelse av hvordan sosiale medier fungerer. I perioder vil man også få ansvaret for å styre nettfronten og bidra med redigering og desking.

Vårt kontor ligger sentralt i Oslo. Som mange andre redaksjoner ser vi på muligheten for fortsatt bruk av hjemmekontor i tiden fremover, men vedkommende må være innstilt på å jobbe fra kontoret minimum noen faste dager hver uke.

Noe reisevirksomhet må påregnes.

Journalisten ønsker at vår redaksjon i større grad skal gjenspeile mangfoldet blant våre lesere. Vi oppfordrer derfor alle som er kvalifiserte til å søke hos oss, uavhengig av nasjonal eller etnisk bakgrunn, kjønn, alder og funksjonshemming.

Journalisten eies og utgis av Norsk Journalistlag.

Spørsmål om stillingen rettes til ansvarlig redaktør Roger Aarli-Grøndalen ([email protected] / 92028078) eller nyhetssjef Nils Martin Silvola ([email protected] / 41518813).

Kortfattet søknad med CV sendes til [email protected].

Søknadsfrist: 15. august

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS