Stillingsannonse:

Journalisten søker journalist

Søknadsfrist: 01. november

En av våre dyktige journalister har fått ny jobb, vi søker derfor hennes erstatter.

Vi er en liten redaksjon som dekker en nisje med tidvis tøff konkurranse, du må derfor trives med å jobbe i et hektisk miljø under tidspress. Men fordi vi er en liten organisasjon, vil du også få store muligheter til å være med å påvirke prioriteringer og satsingsområder.

I Journalisten må alle gjøre alt, dermed blir man også god på mye. Nyheter er viktig for oss, men det er også saker som gir inspirasjon og som går i dybden.

Vær varsom-plakatens punkt 1.4 sier: «Det er pressens plikt å sette et kritisk søkelys på hvordan mediene selv fyller sin samfunnsrolle.» Vi kjenner litt ekstra på at dette er vårt punkt. I tillegg skal vi være den publikasjonen som dekker journalister arbeidsvilkår, hverdag og fag.

Å lage journalistikk om journalistikk og stille kritiske spørsmål til sine egne, kan oppleves som ekstra utfordrende. For å lykke og trives med dette er det ikke minst avgjørende at man er trygg på sin egen rolle. Vi er derfor på jakt etter noen som ideelt har noen års erfaring som journalist. Gjerne fra ulike medier.

De gode sakene kommer sjelden av seg selv. Vi søker derfor en ny kollega som kan bidra med et kildenettverk som gjør nettopp det: gir oss de gode sakene. Og som i tillegg er innstilt på å jobbe systematisk med å utvide nettverket sitt.

Du må regne med at du må ta dine egne bilder. Erfaring med video – gjerne også redigering – er ingen ulempe, men ikke et krav.

Arbeidssted er Oslo, men vi er åpne for at man delvis jobber fra andre steder.

For spørsmål om stillingen, kontakt ansvarlig redaktør Roger Aarli-Grøndalen på e-post [email protected] eller mobil: 920 28 078.

Klubbleder Kristine Lindebø kan også kontaktes på e-post: [email protected] eller mobil: 900 49 634.

Kortfattet søknad og CV sendes på e-post til ansvarlig redaktør.

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS