Journalisten søker journalist – fast stilling

Søknadsfrist: 01. juni 2018

Ung eller gammel, erfaren eller ny i journalistikken – har du et brennende hjerte for god journalistikk, kan håndverket og ønsker å lage viktig journalistikk som betyr noe for norske journalister og norsk mediebransje, håper vi at du sender oss en søknad.

Den vi leter etter må ha ståpåvilje. Å bedrive kritisk journalistikk mot sine «egne» – om det er eiere, redaksjonelle kollegaer eller egen bransje – krever pågangsmot og selvtillit. Men dette er viktig journalistikk som vi vil prioritere.

Andre områder vi ønsker å fokusere på fremover er hvordan ny teknologi påvirker journalistikken, hvem eller hva som skal finansiere det redaksjonelle arbeidet og ikke minst ønsker vi å løfte frem problemstillinger knyttet til journalistikk og troverdighet. For å nevne noe.

I Journalisten vil du få muligheten til å jobbe med reportasjer som går i dybden, men du må også kunne kaste deg rundt og levere raske nyhetssaker når nyhetsbildet krever det.

Interesse for å ta i bruk nye verktøy og et ønske om å eksperimentere med nye fortellerformer er sterkt ønskelig. I hovedsak vil vi i nær fremtid være et tekst- og bilde-basert medium, men erfaring med levende bilder og lyd er også noe du vil ha nytte av i denne jobben.

Har du spørsmål, ta kontakt med påtroppende ansvarlig redaktør Roger Aarli-Grøndalen på e-post [email protected] eller mobil: 920 28 078. Representant for NJ-klubben er Kristine Lindebø. Hun kan kontaktes på e-post [email protected] eller mobil 900 49 634.

Søknad sendes: [email protected]

Søknadsfrist: 01. juni 2018

Firma: Journalisten

Fagpublikasjonen Journalisten er eid av Norsk Journalistlags medlemmer, og skal sette dagsorden gjennom å drive journalistikk på journalisters arbeidsvilkår, hverdag og fag. Journalisten redigeres etter redaktørplakaten. Journalisten holder til i Oslo sentrum.