Stillingsannonse:

Journalist til fast stilling

Søknadsfrist: 10. mai

MVL Media AS

MVL Media AS er heleid av de ansatte, og utgir lokalavisene Gjøviks Blad og Totens Blad. Vi har gjennom mange år vært en vesentlig del av lokalsamfunnet i vårt nedslagsfelt, og har tett kontakt med våre lesere. Det siste året har vi hatt en fin digital vekst, og målet er at vi skal vokse enda mer.

Vi har ledig en hundreprosents stilling som journalist. Nå har du derfor muligheten til å jobbe med lokalavisjournalistikk i et svært spennende område. Innlandet er i rivende utvikling, med Gjøvik som universitetsby. Vi dekker tre kommuner, Gjøvik, Vestre og Østre Toten. Området byr på et rikt kulturliv og flotte naturopplevelser sentralt i Innlandet, ved Mjøsa. Våren 2021 flytter vi inn i nye lokaler, og der har vi et ledig kontor til deg fra august.

Journalisten vi søker blir en del av et kompetent redaksjonsmiljø der det er mulighet for å lære mye. Samtidig håper vi at du også har med deg kunnskap som vi kan høste av.

Journalisten vi skal ansette må kunne jobbe effektivt og nøyaktig. Nyheten venter aldri, og vi forutsetter at du evner å kunne sørge for løpende oppdateringer når det er nødvendig. Samtidig gis det også rom for å jobbe grundig med reportasjer som tar litt mer tid. Vi forutsetter at du har journalistisk teft og hodet fullt av gode ideer. Du vet hvordan du skal ta et godt bilde eller lage en video som forsterker budskapet i det du skal formidle.

Vi stiller store krav til nøyaktighet og orden hos den vi skal ansette. Førerkort, gode samfunnskunnskaper og sikker språkføring er også et krav. Hos oss er det dessuten lov å være blid og bidra til at vi beholder vårt gode arbeidsmiljø.

Føler du deg truffet? Send oss en søknad.

Trenger du flere opplysninger om stillingen? Ta kontakt:

Redaktør Jon Olav Andersen, [email protected], telefon 908 34934.

Tillitsvalgt Torbjørn Aurvåg, [email protected], telefon 920 55916.

Søknadsfrist: Senest 10. mai. Søknadene behandles fortløpende.

Søknad med referanser sendes: [email protected]

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS