Journalist i Aftenposten Junior

Søknadsfrist: 01. juni 2018

Aftenposten Junior er Norges største nyhetsavis for barn og unge, med et opplag på 30.000.

En av våre journalister skal ut i barselpermisjon, og vi søker hennes vikar med tiltredelse i begynnelsen av august. Stillingen inngår i en redaksjon på åtte personer.

Aftenposten Junior skal gi barn i barneskolealder overblikk over det viktigste som skjer i verden og Norge, og lete frem gode historier om barneliv.

Vi søker en dyktig journalist som har teft for nyheter, sans for de gode historiene og evne til å formidle komplekse saker i et enkelt og presist språk.

Det kreves solid redaksjonell erfaring, svært gode språklige evner, høy arbeidskapasitet, nøyaktighet og evne til selvstendig jobbing.

Stillingen rapporterer til redaksjonssjef Heidi Marie Skarnes, som kan kontaktes for spørsmål om stillingen, tlf 404 89 647.

Spørsmål kan også rettes til redaktør Mari Midtstigen, tlf 917 37 871.

Aftenpostens redaksjonsklubb v/Gunnar Kagge kan også kontaktes, tlf 917 93 962.

Søk på stillingen her

Søknadsfrist: 01. juni 2018.

Firma: Aftenposten

Hundretusener av nordmenn stoler hver dag på at Aftenposten gir dem en smart, engasjert og innsiktsfull dekning av det vesentligste som skjer i Norge og verden.

Vår ambisjon er å være Norges beste og viktigste digitale nyhetsformidler. For å lykkes med det må vi være best på journalistikk, teknologi og kommersialisering. Vi er godt på vei: Aftenposten har på kort tid gått fra å være Norges største papiravis til å bli en av landets mest fremoverlente teknologibedrifter med rekordvekst i antall digitale abonnenter. Ambisjonene for fremtiden er store.

Aftenposten er en del av Schibsted, Norges største mediekonsern.