Stillingsannonse:

Jarlsberg Avis søker nyhetsjournalist

Søknadsfrist: 11. februar

Jarlsberg Avis

Jarlsberg Avis

Jarlsberg Avis har sine røtter tilbake til 1843, oger en av landets eldste nålevende aviser.

Brenner du for lokale nyheter? Er du effektiv og oppfinnsom?

Frister det med kontorplass på brygga i Holmestrand? Der holder Jarlsberg Avis til, lokalavisen for Holmestrand, en kommune og omegn med rundt 30.000 innbyggere. Nå er Jarlsberg Avis på jakt etter en nysgjerrig og sulten journalist i en 100 prosent fast stilling.

Avisen har cirka 4.500 abonnenter og er del av Amedia-konsernet med over 80 aviser. For videre utvikling i en stadig mer digital hverdag uka rundt trenger vi deg med på laget.

Vi søker derfor deg, en samfunnsengasjert person med stå på-innstilling, stort journalistisk interessefelt, god språkføring og erfaring fra digital formidling av journalistikk. Du må ha evne til å finne og formidle de gode og nære historiene fra vårt område. Er du i tillegg rask og effektiv, nysgjerrig og utadvendt, så er du rett person for oss. Alle i redaksjonen tenker digitalt først, sju dager i uka. Det må også du gjøre. Papiravisen kommer ut tre dager hver uke.

Det er viktig at du ikke er redd for å prøve noe nytt, trives med høyt tempo og at du liker å kaste deg rundt på kort varsel. Samfunnsengasjement og teft for gode saker i et stort spekter av lokale saker er nødvendig.

Avisen skal bidra til glede, stort engasjement, debatt, stolthet og fellesskap.

Jarlsberg Avis skal sette dagsorden lokalt, og det kan du være med på. Som journalist hos oss vil du jobbe med aktuelle nyheter, reportasjer, foto, levende bilder, direkterapportering og frontredigering.

Den vi ansetter må regne med noe kvelds- og helgearbeid i en beredskapsvaktordning.

Oppdatering av avisens nettside inngår i oppgavene. Førerkort og tilgang på bil er nødvendig.

Lønn etter avtale.

Kontaktinformasjon

Pål Nordby, daglig leder/ansvarlig redaktør, [email protected], 93065552

Jarl Rehn-Erichsen, klubbleder, [email protected], 90895328

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS