Stillingsannonse:

Innherred utvider staben og søker etter en journalist i fast stilling

Søknadsfrist: 20. januar

Mediehuset Innherred

Mediehuset Innherred

Lokalavisa Innherred ble etablert i mai 2015 da lokalavisene Innherreds Folkeblad/Verdalingen og Levanger-Avisa slo seg sammen. Avisa gis ut på papir tre dager i uka og er inne i en svært positiv utvikling. Offisielt opplag (2021): 8511.Redaksjonen består i dag av 12 medarbeidere som hver dag står på for å gi avisas over 20.000 lesere et godt og relevant innhold på nett og papir.Mediehuset Innherred AS er en del av Polaris Media ASA, et av Norges ledende mediekonsern.Innherred har stoffutveksling med Adresseavisen og et nært og godt samarbeid med lokalavisene i Polaris Media Midt-Norge. Sammen driver vi nettstedet Midtnorsk Næringsliv - MN24.no.

Innherred utvider staben og søker etter en journalist i fast stilling. Vi lover spennende og lærerike arbeidsdager for den nysgjerrige med konkurranseinstinkt.

Innherred er i en svært god utvikling. Lokalavisa betyr mye for folk i Levanger og Verdal. Aldri før har vi hatt flere abonnenter. Vi opplever en voldsom vekst i lesing. Konkurransen i mediemarkedet i vårt område har aldri vært større.

Det er tida for å satse enda mer. I 2022 øker vi bemanningen i redaksjonen så det merkes.

Arbeidsoppgavene til vår nye journalist vil være å jobbe fram saker til flere plattformer, med hovedvekt på nyheter. For den initiativrike er det gode muligheter til å jobbe fram nyhetene som ingen andre har, og som vil bli lagt merke til.

  • Du må være utadvendt, språksikker og ha evnen til å jobbe selvstendig.
  • Du synes det er spennende å jobbe på ulike plattformer og har god digital forståelse.
  • Du er ikke redd for å stille kritiske spørsmål og grave frem egne saker.
  • Du har god samfunnsforståelse og er interessert i det politiske liv på lokalt nivå.
  • Du har ambisjoner og et ønske om å bidra i vår satsing på kvalitetsjournalistikk. Er ideene gode nok er det gode muligheter til langsiktig jobbing i større prosjekt.
  • Du må kunne ta egne bilder.
  • Erfaring med frontredigering vil være en fordel.
  • Den som ansettes går inn i redaksjonens turnus, med noen kvelds- og helgevakter. Du må ha førerkort og bør disponere egen bil.

Levanger og Verdal er et interessant område, der mye skjer. Her får du jobbe med gode kolleger i et inspirerende og inkluderende utviklings- og arbeidsmiljø.

Lønn etter avtale.

Høres dette spennende ut? Nøl ikke med å søke stillingen. Trenger du mer informasjon tar du kontakt med ansvarlig redaktør Roger Rein (tlf. 971 60 628) eller klubbleder Linda Aune Aurdal (tlf. 986 81 495).

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS