Stillingsannonse:

HealthTalk søker journalister

Søknadsfrist: 5. september

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

HealthTalk

HealthTalk er en fri og uavhengig nettavis og medlem av Fagpressen. Vår målgruppe er norsk helsepersonell og norske beslutningstakere.

Vi har på kort tid fått et stort publikum og tatt en posisjon som en viktig og seriøs nyhetsformidler av helsejournalistikk.

Vi fortsetter veksten og søker etter to journalister med bakgrunn fra eller interesse for helsejournalistikk som vil være med å utvikle avisen videre.

Vil du være med på å videreutvikle Norges mest spennende helseavis?

Vi er på jakt etter journalister med nyhetsteft og samfunnsengasjement og som deler vår ambisjon om å bli Norges ledende helseavis:

  • Du har journalistisk erfaring særlig rettet mot digitale plattformer. Du skriver godt og har nyhetsteft. Vi krever ikke at du skal ha erfaring fra helsejournalistikk. Vi hører gjerne fra deg.
  • Du har helseutdanning og har lyst til å jobbe som journalist. Vi hører gjerne fra deg.

Vi ønsker oss redaksjonelle kollegaer som inspireres av journalistiske utfordringer, primært for å skrive saker til nettavisen, men som også kan tenke seg å bidra til de andre plattformene våre. Nyhetsredaksjonen i HealthTalk jobber med alt fra nyheter innen medisinsk utvikling til fagartikler innen helse. Hos oss er det kort vei fra idé til gjennomføring. Det forventes at du kommer med egne ideer til saker som engasjerer.Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser og et innovativt miljø, med høy kompetanse og en sterk lagånd. I HealthTalk er vi opptatt av å utvikle våre medarbeidere. Vi holder til i moderne lokaler i Forskningsparken på Blindern.

Søknadsfrist: 05.09.2022
Stilling: Journalister til HealthTalk
Stillingstype: Fast heltid 100 %

Kontaktinfo

Ta gjerne kontakt med
rådgiver Turid Grønlund, Møllerstad rekruttering as
på mobil 917 93 979, for ytterligere informasjon om stillingene.

Du kan også kontakte
redaktør Hans Anderssen på mobil 481 91 949.

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS