Haugesunds Avis søker digital nyhetsjeger

Søknadsfrist: 14. juni 2018

Haugesunds Avis søker digital nyhetsjeger!

Haugesunds Avis jobber alltid for å gi våre lesere best mulig oversikt over det som skjer på Haugalandet. Vi skal jobbe beinhardt for raskt å fortelle hva som foregår. Vi skal være kjappe, men også grundige og undersøkende.

For å gjøre dette enda bedre, søker vi nå etter en ny nyhetsjournalist i fast stilling.

Aktuelle kandidater må være dyktige digitaljournalister, produktive, nøyaktige og kjappe. Du må ha god språksans og vurderingsevne, og kunne jobbe både selvstendig og sammen med andre. Vi forventer at våre journalister har nyhetsteft og er sjøldrevne, men også at de kjapt kan snu seg rundt for å jobbe med nye saker – gjerne flere samtidig.

Du må være engasjert og entusiastisk for god lokaljournalistikk. Våre journalister må kunne snakke med alle slags folk, fordomsfritt og med en positiv innstilling – uten å være redd for å stille kritiske og ubehagelige spørsmål. Du må være åpen for arbeid både inne på nettdesken og for reportasjevirksomhet ute. Turnusarbeid med kvelds- og helgevakter må påregnes.

Journalisten vi ansetter må forstå hvordan god og effektiv nyhetsformidling virker i en digital verden - og alltid være på jakt etter ny innsikt om lesernes ønsker og behov. Du må kunne bruke ny teknologi til å jakte og formidle nyheter, og er heller ikke redd for å gå live med video.

Gode kandidater har godt humør og evne til å skape glede og god arbeidsstemning rundt seg. Det er positivt om du ser på deg som en framtidig leder. Du må ha klare ambisjoner for deg selv og Haugesunds Avis.

Spørsmål kan rettes til ansvarlig redaktør Einar Tho (48024043).

Tore Roth Stranden er klubbleder for NJ.

Søknad sendes [email protected] så fort som mulig, og innen torsdag 14. juni.

Firma: Haugesunds Avis

Haugesunds Avis er det største mediehuset mellom Bergen og Stavanger. Vi har 67.000 lesere hver dag.