Hamar Arbeiderblad søker sommervikarer

Søknadsfrist: 1. februar

Nyhet trenger vikarer som skal jobbe med nyhetsreportasjer, regionale så vel som lokale. Arbeidssted er hovedredaksjonen i Hamar. Søkere må ha journalistisk erfaring, evne og vilje til å komme fram med egne saker. Vikarene inngår i avdelingens vaktsystem.

Kultur- og feature trenger vikarer som kan jobbe med kulturnyheter og reportasjer. Arbeidssted er hovedredaksjonen i Hamar. Søkerne må ha journalistisk erfaring, evne og vilje til å komme fram med egne saker.

Sport trenger vikarer som skal jobbe med nyheter, reportasje og redigering. Vikarer som har erfaring fra idrett og har nyhetsteft i tillegg, eller har erfaring fra sportsjournalistikk og kan jobbe raskt, effektivt og selvstendig, vil bli foretrukket. Vikaren vil inngå i avdelingens vaktsystem.

Brumunddal På vårt avdelingskontor i Brumunddal trenger vi vikar som skal jobbe med nyhetsreportasjer, regionale så vel som lokale, kultur- og featurereportasjer i hektiske sommermåneder. Vikaren må kunne jobbe raskt, effektivt og selvstendig. Søkere må ha journalistisk erfaring. Vikaren vil inngå i hovedredaksjonens turnus for kvelds- og helgejobbing.

Ev. spørsmål om vikariatene kan rettes til:
Nyhetsredaktør John Arne Holmlund tlf.: 976 29 708 • e-post: [email protected] Sportsredaktør Rune Steen Hansen tlf.: 905 55 342 • e-post: [email protected]
TV og fotosjef Trond Lillebo tlf.: 913 45 077 • e-post: [email protected]
Kulturredaktør Geir Vestad tlf.: 915 29 690 • e-post: [email protected]

Vi ønsker en kort, skriftlig søknad vedlagt CV.
Søkere må oppgi hvilket vikariat(er) de søker i prioritert rekkefølge.
Vi ønsker søknadene tilsendt på e-post: [email protected]

Søknadsfrist er 1. februar 2019. Merk søknaden: «Sommervikar».

Firma: Hamar Arbeiderblad

Hamar Arbeiderblad (HA) er Innlandets største avis. Avisa ble stiftet i 1925, og dekker kommunene Hamar, Ringsaker, Løten og Stange. HA leses daglig på nett og papir av 85 000 lesere. Avisa har lokale eiere og en god økonomi.