Greenpeace søker kommunikasjons-medarbeider

Søknadsfrist: 26. september 2018

Greenpeace styrker teamet i Oslo, og søker ny kommunikasjonsmedarbeider med sterkt miljøengasjement.

Gode samarbeidsegenskaper er avgjørende, og du vil arbeide tett med både det norske og internasjonale kampanjeteamet og den norske kommunikasjonsgruppen for å sette dagsorden med våre kampanjer.

Den vi ser etter har relevant erfaring og faglig bakgrunn innen journalistikk og kommunikasjon. Du har sterk indre motivasjon for å drive verden videre i miljø- og klimaspørsmål. Du har forståelse, kunnskap og erfaring innen flere kanaler – både tradisjonelle, sosiale og web-medier.

Stillingen krever svært gode kommunikasjonsegenskaper og flytende beherskelse av norsk og engelsk. Våre miljøkampanjer skal sette dagsorden både i mediene og Stortinget, ofte samtidig, så du må kunne holde hodet kaldt og bevare et smil selv når det går varmt. Arbeidssted for stillingen er på Torshov i Oslo, og noe reiser og kvelds/helgearbeid må påregnes. Samtidig er Greenpeace er en arbeidsplass som tilbyr fleksitid, med frihet til å planlegge din egen arbeidsdag for å oppnå god balanse mellom jobb og fritid.

Sentrale oppgaver er å forme og selge inn saker sammen med kampanjelederne, utvikle og gjennomføre kommunikasjonsplan for Greenpeace sitt arbeid, i tett samarbeid med kampanjeleder, kommunikasjonsgruppen og øvrig team. Du vil også være en del av Greenpeace sitt nordiske og internasjonale kommunikasjonsteam, lage relevant og engasjerende materiell til sosiale medier, og utvikle vår profil i disse mediene videre.

Vi søker en kandidat med sterkt miljøengasjement og:

  • Utdanning og jobberfaring innen kommunikasjon, journalistikk, medievitenskap eller liknende
  • Gode skriveegenskaper på norsk og engelsk, behersker sosiale medier og internett-publisering på kjente plattformer
  • Gode strategiske evner, sterk indre motivasjon, velorganisert, kunnskap om egne evner til å håndtere stress og bidra til et godt arbeidsmiljø
  • Forståelse av grafikk for skjerm og trykk og evne til å lede prosesser med eksterne byråer/freelancere. Foto- og/eller videoerfaring er et pluss.

Spørsmål om stillingen kan rettes til leder for Greenpeace i Norge, Truls Gulowsen (+47 90107904) eller kommunikasjonssjef i Greenpeace Norden, Daniel Bengtsson (+46 70 300 95 10).

Søknad sendes til: [email protected] og merk med "kommunikasjonsmedarbeider".

Ettersom vi jobber for å få en jevn kjønnsbalanse i samtlige avdelinger på vårt kontor oppfordrer vi særlig kvinner til å søke på stillingen.

Tiltredelse: Snarest

Søknadsfrist: 26. september 2018

Firma: Greenpeace

Greenpeace er en slagkraftig internasjonal, politisk og økonomisk uavhengig miljøorganisasjon som katalyserer endringer for en verden i fred og økologisk balanse. Vi har kontorer i mer enn 40 land, og har eksistert i Norge siden 1988. Greenpeace tar av prinsipp ikke imot økonomisk støtte fra verken stat eller næringsliv i noe land, og er fullstendig avhengig av støtte fra private gavegivere. Les mer på www.greenpeace.no