Gravejournalist, fast stilling

Søknadsfrist: 23. september 2018

En av våre journalister slutter, og vi søker derfor en ny journalist til fast 100 prosents stilling i Morgenbladets samfunnsredaksjonen. Vi satser på undersøkende journalistikk og er på jakt etter en som har erfaring med og lyst til å jobbe spesielt med graving og dokumentarjournalistikk. Det er en fordel med kunnskap om og kilder innen forskningsverdenen og akademia.

Den vi søker, liker Morgenbladets måte å drive journalistikk på. Vedkommende er nysgjerrig og idérik, glad i å fortelle, glad i å prøve ut ulike fortellermåter og villig til å gjøre alt fra store prosjekter til korte og kjappe saker.

Vi kan tilby jobb i en redaksjon hvor journalistene har stor frihet til å forfølge egne ideer, får tid til å dykke ned i spennende prosjekter og har kultur for samarbeid og felles idéutvikling.

Stillingen rapporterer til redaksjonssjef. Vi har normal arbeidsuke med kjernetid, og ikke turnus eller helgevakter. Journalistene leverer til fredagsutgaven, og løpende til nettutgaven.

Spørsmål rettes til:

Redaksjonssjef Ivar A. Iversen [email protected] (telefon: 413 17 609) eller klubbleder Jo T. Gaare, [email protected].

Søk på stillingen her

Søknadsfrist: 23. september 2018

Firma: Morgenbladet AS

Morgenbladet er en uavhengig ukeavis med vekt på politikk, kultur og forskning. Avisen er riksdekkende og globalt orientert, og arbeider for å øke interessen for kritikk, dialog og meningsutveksling. Morgenbladet ble etablert i 1819 og er dermed en av Norges eldste aviser. Siden 2003 er opplaget mer enn tredoblet, og i dag har avisen mer 92.000 ukentlige lesere på papir og nett. Morgenbladet er en del av NHST Media Group AS som blant annet også eier Dagens Næringsliv.