Stillingsannonse:

Glåmdalen søker tre digitale hoder

Søknadsfrist: 13. juni

Glåmdalen

Glåmdalen hadde ved siste måling 35.700 lesere, og et netto totalopplag på 14.663. Økonomien i selskapet er solid.Glåmdalen er en del av et Amedia-konsern i stor framgang. Karrieremulighetene er mange for den som vil videre etter å ha hjulpet Glåmdalen til å nå sine mål.Glåmdalen har hovedredaksjon i Kongsvinger – en by med boligpriser man bare kan drømme om ellers i Oslo-regionen, fantastiske naturområder, et rikt kulturliv og en masse fritidstilbud for store og små.

Brenner du for å skape god lesing på sakene du får servert som frontsjef? Eller er du en handlekraftig og pliktoppfyllende digital nyhetsjeger med teft for både de små og store sakene som setter fyr på lesertallene? Da vil vi gjerne høre fra deg.

To av våre unge, talentfulle journalister er blitt headhuntet av Dagbladet, mens en av våre mest erfarne går av med pensjon. Nå skal «talentfabrikken» Glåmdalen hente inn deres erstattere.

En av stillingene vil inngå i en fast turnus som frontsjef med dag-, kvelds- og helgejobbing, mens de to andre skal inn i turnus som nyhetsjournalister og blir en del av breaking-teamet på desken. Også for disse stillingene inngår dag-, kvelds- og helgejobbing, samt noen frontsjef-vakter.

Opplæring blir gitt.

Arbeidsoppgaver

 • Bidra til å Glåmdalens nettside til enhver tid er oppdatert med de siste relevante nyhetene
 • Skrive kjappe nyhetsmeldinger, følge opp løpende hendelser og finne og identifisere konsekvenser av løpende nyhetshendelser
 • Være nettfronter som innebærer å prioritere, redigere og trafikk-optimalisere nettsiden vår, glomdalen.no
 • Som frontsjef vil du være reportasjeleder for breaking-journalistene på kvelder og i helger
 • Bidra til at mediehuset når sine trafikkmål for abonnementslesing på sakene våre, saker for unge lesere og videoseere
 • Jobbe proaktivt med nyhetsresearch, opprettholde leserkontakt på sosiale medier og holde seg faglig oppdatert på nyheter og trender i bransjen

Kvalifikasjoner

 • Du bør være utdannet journalist. Annen relevant utdanning eller dokumentert erfaring kan erstatte utdanningskravet, men du må ha en solid forståelse for hvordan en nyhetssak bør bygges opp for at den skal bli godt lest digitalt.
 • Det vil være en klar fordel om du har erfaring fra enten breaking-journalistikk eller som nettfronter.
 • Du tenker presseetikk med en gang du hører 4.14, og har inngående kjennskap til Vær Varsom-plakaten.
 • Glåmdalens hovedredaksjon er i Kongsvinger, og avisen dekker et geografisk stort området. Du må derfor ha førerkort for bil – eller være innstilt på å skaffe deg det fort.
 • Vi ser etter kandidater med lederegenskaper, evne til å ta initiativ, som har rå gjennomføringskraft, stå-på-vilje og som tåler å stå litt i stormen for å komme i mål med oppdraget.

Vi tilbyr

Glåmdalen holder til i tidsriktige og moderne lokaler i Kongsvinger sentrum, gratis trening og gode kolleger i en digitalt fokusert avis en times kjøretur nordøst for Oslo. Det er timesavganger med tog til og fra Oslo.

Vi gir stor tillit til den som søker ansvar. Hos oss får du prøve deg i trygge omgivelser og med god støtte fra erfarne redaktører og kolleger. I ryggen har vi Amedia Utvikling – et av landets sterkeste utviklingsmiljøer.

En jobb i Glåmdalen innebærer gode karrieremuligheter internt i bedriften, i Amedia og ellers i medie-Norge. Har du ambisjonene, skal vi være med på å utvikle deg.

Har du spørsmål kan disse rettes

Terje Sundby (nyhetsredaktør, [email protected] / 99165882)
eller Britt-Ellen Negård (klubbleder, [email protected] / 48027321).

Søknadsfristen er snarest, og senest innen 13. juni. Rette kandidater kan bli ansatt fortløpende.

Glåmdalen er en del av Amedia, les mer her om hvordan det er å jobbe i Amedia.

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS