Stillingsannonse:

Frontsjef – felles desk i Teknisk Ukeblad

Søknadsfrist: 15. januar

Lyst til å jobbe med presentasjon i en av Norges eldste og mest kunnskapsrike redaksjoner?

Har du teft for hvordan brukerne kan engasjeres mest mulig i journalistikken? Trigges du av å finne den forløsende inngangen som gir meningsfull trafikk fra fronten? Liker du å jobbe med faglig dyktige journalister som vil treffe abonnenter og gratislesere best mulig?

TU Media etablerer en felles desk for Teknisk Ukeblad, Digi og Inside Telecom, fordi vi skal bli langt bedre på hvordan vi presenterer innholdet for leserne - først og fremst abonnentene, men også for det store publikum som har interesse for teknologi.

Vårt første bud er at det er forbudt å lure leseren. Presentasjon bygger opp under troverdigheten vår. Samtidig må vi faktisk også fange brukerens oppmerksomhet, via bilder, tekst, video og lyd.

De tre nettstedene har brutto rundt 400.000 brukere i uka, og vi nærmer oss 15.000 betalende abonnenter, antallet øker i god takt. Vi er i ferd med å ta i bruk mer avanserte verktøy for å følge opp brukerne. Å bli bedre på presentasjon står sentralt. Du bør være kjent med bilderedigering, videoklipping og hvordan lydspor skal håndteres. I tillegg er du selvsagt trygg på språket og evner å kommunisere godt med dine kolleger. Du inngår i et team av to frontsjefer. Vi har per i dag ingen turnus. Arbeidstiden er dagtid mandag-fredag.

Frontsjefen rapporterer til redaktør for TU.no, Ole Petter Pedersen.

Ta kontakt på 900 57 640 eller [email protected] for spørsmål.

Send en kortfattet søknad og en CV til samme adresse snarest, og senest fredag 15. januar.

SØK STILLINGEN HER:

Firma: Teknisk Ukeblad Media AS

Teknisk Ukeblad Media AS utgir TU.no, digi.no, Diskusjon.no, Insidetelecom.no, tjenestene Delta V, TU Jobb, TU Event, samt bladet Teknisk Ukeblad. I tillegg driver selskapet fagbladet Våre Veger og veier24.no. TU Media har en omsetning på ca. 110 millioner kroner, ca. 70 ansatte og en samlet digital trafikk på ca. 2,4 millioner unike brukere per måned. Medieselskapet eies av TEKNA og NITO.

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS