Fremover søker to journalister/frontredigerere

Søknadsfrist: 19. august 2018

Vil du jobbe i en av Amedias fremste digitale aviser?

Fremover har tre ganger i år satt digitale rekorder i Amedia, og er blant de avisene i konsernet som presterer best digitalt. Nå søker vi etter journalister som vil bidra til at vi setter enda flere rekorder.

Vi ser etter deg som - i likhet med oss - mener at det viktigste i verden skjer der du bor. For deg er ingen sak for liten og ingen sak for stor. Du motiveres av gode digitale prestasjoner, og trives godt når mye skjer samtidig.

Du har gjerne erfaring fra journalistisk arbeid og kan fotografere. Fremover satser på streaming og direkterapportering. Det er derfor en fordel om du har erfaring med eller interesse for dette. Som journalist/frontredigerer går du i tredelt turnus med arbeid på kveld og i helger. For å komme i betraktning må du ha førerkort for bil.

Vi tilbyr et meget godt arbeidsmiljø i et digitalfokusert mediehus med høye ambisjoner, og ser fram til å få deg med på laget.

For mer informasjon om stillingen, kontakt:

Nyhetsredaktør Andreas Haakonsen - mobil 994 37 420,

mail [email protected].

Klubbleder i Fremover er Ann-Kristin Hanssen - mobil 991 08 885,

mail [email protected].

Søknad sendes på e-post til [email protected]

Søknadsfrist: 19. august 2018

Firma: Fremover

Fremover er lokalavisen for Ofoten-regionen. Vinteren 2017 ga vi ekstra gass digitalt, og har de siste par årene opplevd vekst både på annonsesiden og i antall abonnenter. Vi er 19 ansatte og holder til i Narvik sentrum, med avdelingskontor i Evenes. Fremover feiret i år sitt 115-årsjubileum. Avisen er en del av Amedia.