Stillingsannonse:

Fremover søker journalist/frontredigerer

Søknadsfrist: 17. januar

Vi søker en journalist/frontredigerer til et seks måneders vikariat.

Som journalist/frontredigerer jobber du både som journalist og i turnus som frontredigerer for våre digitale kanaler. De siste par årene har Fremover satt digitale konsernrekorder i Amedia, og vi har høye digitale ambisjoner også for året som kommer.

Vi ser etter deg som - i likhet med oss - mener at det viktigste i verden skjer der du bor. For deg er ingen sak for liten og ingen sak for stor. Du motiveres av gode digitale prestasjoner, og trives godt når mye skjer samtidig.

Du har gjerne erfaring fra journalistisk arbeid og kunne fotografere.
Fremover satser på streaming og direkterapportering. Det er derfor en fordel om du har erfaring med eller interesse for dette. Som journalist/frontredigerer går du i tredelt turnus med arbeid på kveld og i helger.
For å komme i betraktning må du ha førerkort for bil.

Vikariatet har seks måneders varighet fra oppstartsdato, men det er mulighet for forlengelse av vikariatet og det kan være mulighet for fast ansettelse.

Vi tilbyr et meget godt arbeidsmiljø i et digitalfokusert mediehus med høye ambisjoner. Vi kan være behjelpelig med å finne et sted å bo i Narvik dersom det er behov for det.

Spørsmål angående stillingen rettes til:

  • Konstituert nyhetsredaktør Silja Björklund Einarsdóttir, mobil: 928 56 905
  • Klubbleder Ann-Kristin Hanssen, mobil: 991 08 885

SØK STILLINGEN HER:

Firma: Fremover

Fremover er det største mediehuset i Narvikregionen, engasjerer mer enn 21.000 lesere daglig og har en omsetning på 39,4 millioner i 2018. Vi har vekstambisjoner og skal fortsette å være det ledende mediehuset i vår region.
Fremover er en del av mediekonsernet Amedia.

Amedia er landets største utgiver av lokale medier. Daglig når konsernets medier 1,9 millioner lesere gjennom sine 74 avistitler og nasjonale posisjoner som Nettavisen. Amedia driver i tillegg omfattende trykkerivirksomhet i Norge og Russland. Konsernet omsatte i 2018 for 3,6 milliarder kroner og er eid av Amediastiftelsen.
Les mer på fremover.no og amedia.no