Fremover søker journalist/
frontredigerer (vikariat)

Søknadsfrist: 9. desember

Ett års vikariat med mulighet for fast ansettelse.

En av våre journalister skal ut i fødselspermisjon og vi søker hennes vikar. Som journalist/frontredigerer jobber du både som journalist og i turnus som frontredigerer for våre digitale kanaler. I 2018 har Fremover satt digitale konsernrekorder i Amedia, og vi har høye digitale ambisjoner også for året som kommer.

Vi ser etter deg som - i likhet med oss - mener at det viktigste i verden skjer der du bor. For deg er ingen sak for liten og ingen sak for stor. Du motiveres av gode digitale prestasjoner, og trives godt når mye skjer samtidig.

Du har gjerne erfaring fra journalistisk arbeid og kan fotografere. Fremover satser på streaming og direkterapportering. Det er derfor en fordel om du har erfaring med eller interesse for dette. Som journalist/frontredigerer går du i tredelt turnus med arbeid på kveld og i helger. For å komme i betraktning må du ha førerkort for bil.

Vikariatet er ettårig, men det er mulighet for forlengelse av vikariatet og det kan være mulighet for fast ansettelse.

Vi tilbyr et meget godt arbeidsmiljø i et digitalfokusert mediehus med høye ambisjoner, og ser fram til å få deg med på laget.

Oppstart: 1. april 2019

For mer informasjon om stillingen, kontakt:

Nyhetsredaktør Andreas Haakonsen, mobil 994 37 420/ [email protected].

Klubbleder i Fremover-redaksjonen er Ann-Kristin Hanssen - mobil 991 08 885 / [email protected].

Søknad sendes på e-post til [email protected]

Søknadsfrist: 9. desember.

Firma: Fremover AS

Fremover er lokalavisen for Ofoten-regionen. Vinteren 2017 ga vi ekstra gass digitalt, og vi har de siste par årene opplevd vekst både på annonsesiden og i brukerbetaling. Vi er 19 ansatte og holder til i Narvik sentrum, med avdelingskontor i Evenes. Fremover feiret i år sitt 115-årsjubileum. Avisen er en del av Amedia.