Fotosjef, 14 måneders vikariat

Søknadsfrist: 21. juni 2018

Morgenbladet søker fotosjef. Stillingen er et 14 måneders vikariat fra 1. september.

Fotosjefen har ansvar for redigering av avisens visuelle flater og skal koordinere det visuelle arbeidet mellom Morgenbladets fotografer, journalister og redaktører. Fotosjefen skal også bestille og følge opp frilansere og arbeide med den visuelle utformingen i samarbeid med Morgenbladets Art Director.

Vi søker en person med bred visuell erfaring, som er ressurssterk, klarer å holde i mange tråder samtidig og er nøye med detaljer. Personen som søker, bør å ha god oversikt over fotografisk historie og det norske kunst- og fotografifeltet i dag. Vedkommende bør også ha god kjennskap til Morgenbladets kjerneområder og visuelle profil. Dette er i hovedsak en redigeringsjobb uten tid til egen fotografering, men det er ønskelig at fotosjefen har bakgrunn som fotograf.

Gode Photoshop-ferdigheter er en nødvendighet, og det er også en fordel med gode Indesign-kunnskaper.

Stillingen gir deg mulighet til å jobbe tett med våre dyktige fotografer og illustratører og videreutvikle Morgenbladets visuelle profil.

Spørsmål kan rettes til:

Christina Ulriksen

Fotosjef

95247486

[email protected]

Legg ved fem prøver fra eget arbeid, samt tre bilder du ikke har tatt selv, men som du skulle ønske å se på trykk i Morgenbladet.

Søk på stillingen her

Søknadsfrist: 21. juni 2018

Firma: Morgenbladet

Morgenbladet er en uavhengig ukeavis med vekt på politikk, kultur og forskning. Avisen er riksdekkende og globalt orientert, og arbeider for å øke interessen for kritikk, dialog og meningsutveksling. Morgenbladet ble etablert i 1819 og er dermed en av Norges eldste aviser. Siden 2003 er opplaget mer enn tredoblet, og i dag har avisen mer 92.000 ukentlige lesere på papir og nett. Morgenbladet er en del av NHST Media Group AS som blant annet også eier Dagens Næringsliv.