Stillingsannonse:

Forsvarets forum søker ny ansvarlig redaktør

Søknadsfrist: 02. mars

Vil du bli vår nye redaktør?

Ansvarlig redaktør i Forsvarets forum går av med pensjon til sommeren. Vi søker hans etterfølger som vil bli ansvarlig for alt Forsvarets forum publiserer digitalt og på papir. I redaksjonen er vi ti ivrige journalister og redaktører som holder til i Oslo og på Bardufoss.

Redaksjonen har en fri og uavhengig stilling i tråd med Lov om redaksjonell fridom i media og Redaktørplakaten. Redaksjonen skal rette seg etter god presseskikk slik disse er nedfelt i Vær Varsom-plakaten.

Redaktøren har kontor i hovedredaksjonen på Akershus festning.

Magasinet F har et opplag på 64.000 eks. og kommer ut seks ganger i året. Våre nettsider forsvaretsforum.no dekker nyheter om forsvar og sikkerhetspolitikk kontinuerlig hver dag, og interessen for dem øker sterkt.

Vi har nå 70.000 unike lesere i måneden. Forsvarets forum er også på Facebook, Instagram, Twitter og nyhetsbrev, og publiserer podcasten Krig & sånn.

Redaksjonen har fått flere priser for god journalistikk, blant annet Fagpresseprisen 2018. Vi trenger en ny sjef som kan utvikle vår journalistikk videre.

Forsvarets forum blir utgitt av Forsvarets fellestjenester, og der er ansvarlig redaktør en av avdelingssjefene med budsjett- og resultatansvar.

Søknadsfrist er 2. mars 2020.

Les fullstendig utlysning med beskrivelse av oppgaver, krav og betingelser.

SØK STILLINGEN HER: