Forbrukerjournalist til nettsted om elbil

Søknadsfrist: Snarest

Norges mest innovative redaksjon satser igjen. Nettstedet elbil24.no lanseres til høsten og blir den første profesjonelle nettavisen som utelukkende skal skrive om transportrevolusjonen vi sår ovenfor. Salget av fossibiler skal stanse innen syv år. Det skal selges en million elbiler eller plugin-hybrider i samme periode. Nye spennende bildelingsprosjekter popper opp.

Som forbrukerjournalist må du være sterk på journalistisk metode, jakte forenkling av komplekse sammenhenger. Du må ønske å hjelpe og veilede leseren til å ta riktige valg, eller lære seg helt ny teknologi. Du er kildekritisk i en bransje som er full av kommersielle interesser, og du er iderik og allsidig. Erfaring fra profesjonell nettavis er en forutsetning, og viktigere enn din kunnskap om elbil. Vi har allerede en av de som kan mest om elbil i Norge med på laget, redaksjonssjef Fred Magne Skillebæk.

Bak nettstedet står Scandinavia Online som er heleid av Aller Media.

Scandinavia Online er et høyteknologisk publiseringsselskap. Vi driver landets største nyhetsaggregator sol.no, har vår egen AI på norsk og bygger nettstedet vi.no for godt voksne. Vi er også det første nyhetsnettstedet med tjenester for stemmestyrte høyttalere på norsk. Nå skal vi starte enda en nettavis. Nettstedene i Scandinavia Online drives etter prinsippet om at høy kvalitet er viktigere enn mange saker. Vi jobber langsiktig og er ikke ute etter klikkfiske. Satsningen er formelt organisert som et prosjekt. Ansettelsesform kan diskuteres.

Ved spørsmål om stillingen, kontakt

Adm. dir Jan Thoresen [email protected] eller 907 47 061

Søknad sendes til [email protected]

Søknadsfrist: snarest

Firma: Scandinavia Online AS

SOL er en del av Aller Media som er det fjerde største medieselskapet i Norge med en omsetning på ca 1,8 milliarder kroner. Aller Media konsern er et innovativt, multimedialt mediekonsern som i tillegg til SOL omfatter kjente norske merkevarer som blant annet Dagbladet, Se og Hør og KK. Utover medievirksomheten har selskapet investert i virksomheter med tilknytning til medieområdet som f.eks Hyper, Redink, OMG og NVFT.

Aller Media konsern eies av Aller Holding A/S og har søsterselskaper i Sverige, Danmark og Finland. Konsernet i Norge har totalt ca 600 ansatte og holder til i attraktive lokaler på Hasle i Oslo