Stillingsannonse:

Fjell-Ljom søker to nyhetsjournalister og en sommervikar

Søknadsfrist: 17. januar

Fjell-Ljom

Fjell-Ljom

Fjell-Ljom er lokalavisa for Røros og Holtålen. Avisa har de tre siste åra økt opplaget med mer enn 20 prosent og er en lokal favoritt i et mediemarked med sterk konkurranse. Avisa tar markedsandeler og går ei spennende framtid i møte. I tillegg til ukentlig papiravis, blir nettavisa fjell-ljom.no stadig viktigere for våre lesere. Nå ønsker vi å styrke redaksjonen for å bli enda mer attraktiv for lesere og annonsører.

Vi søker allsidige journalister med digital kompetanse, teft for nyheter, effektivt arbeidstempo, masse pågangsmot og dessuten evne til å gå i dybden.

Vi ønsker oss idérike og engasjerte medarbeidere med et sterkt ønske om å sette dagsorden. Vi ser etter stor arbeidskapasitet og evne til å jobbe med alle former for redaksjonelle saker på nett og papir.

Du må ha godt språk, beherske fotografering, være glad i å skrive og snakke med folk og like å formidle det som skjer rundt deg. Erfaring med annet innhold på nett er også en fordel. Du må påregne kvelds- og helgearbeid.

Vi legger vekt på relevant erfaring og/eller journalistisk utdanning. Lønn og tiltredelse etter avtale.

Vi tilbyr en utfordrende og interessant jobb i en liten, men dynamisk redaksjon der du har store muligheter for å utvikle deg selv og påvirke egen hverdag sammen med erfarne kolleger.

I tillegg til to faste stillinger, søker vi også etter en sommervikar.

Ta kontakt med ansvarlig redaktør og daglig leder Nils Kåre Nesvold
på 900 54 222.

Søknad med CV sendes på e-post til [email protected].

Søknadsfrist: 15. januar 2022.

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS