Finansavisen søker nye medarbeidere

Søknadsfrist: 31. mai 2018

Jobb som journalist hos Trygve Hegnar!

Finansavisen søker to journalister med økonomisk teft, stor arbeidskapasitet og en god penn. Journalistene vil følge næringslivet tett, men det er også rom for samfunns- og livsstilsstoff. Det kreves at man er idérik og har god økonomisk forståelse. Stillingene gir mulighet til å dekke saker i nyhetsbildet samtidig som man har frihet til å jobbe frem egne saker. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn. Finansavisen holder til i flotte lokaler på Smestad i Oslo.

Finansjournalist:

Finansjournalisten vil få ansvar for dekning av børsnoterte selskaper og finansielle markeder samt aktører utenfor børs. Høy økonomisk utdannelse og interesse for aksjer er en forutsetning.

Nyhetsjournalist:

Nyhetsjournalisten vil dekke generelt norsk næringsliv, men også offentlig forvaltning. Journalisten vil skrive om alt fra små oppstartssel-skaper til store virksomheter og offentlig ressurs-bruk. Utdannelse innen økonomi og/eller journalistikk er en fordel. Håndtering av foto vil også være en fordel, men ingen forutsetning.

Freelancer til Motor:

Freelancejournalisten vil levere biltester, intervjuer og reportasjer til helgemagasinet Motor. Det er en fordel med fotokunnskaper.

Ved spørsmål kontakt redaktør Steinar Grini på telefon 907 65 576

Søknad sendes til [email protected]

Søknadsfrist: 31. mai 2018

Firma: Hegnar Media AS