Stillingsannonse:

Fast vaktsjef-stilling i SOL

Søknadsfrist: 31. mars

Vi går på jobb for å løfte fram gode saker. Jo mer tull det er på nettet, jo større er behovet for SOL.

Norges beste vaktsjefer trenger flere kolleger.
Vi har en stilling ledig på desken i Scandinavia Online. Dette er en sjelden mulighet til å jobbe sammen med en ambisiøs og innovativ redaksjon som både driver en av Norges viktigste nyhetsforsider, men som også jobber med nye, redaksjonelle prosjekter. Vi går på jobb for å løfte fram gode saker. Jo mer tull det er på nettet, jo større er behovet for SOL.

Vi er stolte over et godt arbeidsmiljø med flinke folk som gjør hverandre gode.

Vi ser etter en erfaren journalist. Du som søker har jobbet med nyheter, du har godt språk og heier på god journalistikk. Deskerfaring veier tungt.

Jobben innebærer turnus.

SOL er den sentrale merkevaren i Scandinavia Online, som også driver Vi.no, Elbil24, Kode24 og som jobber med nyhetstjenester på Google Home.

For mer informasjon om stillingen, kontakt redaktør Andreas Heen Carlsen, [email protected], 415 07 894

Søknadsfrist: 31. mars

Søknad sendes til [email protected]

Firma: Scandinavia Online

Scandinavia Online er en del av Aller Media som er det fjerde største medieselskapet i Norge med en omsetning på ca 1,8 milliarder kroner. Aller Media konsern er et innovativt, multimedialt mediekonsern som i tillegg til Scandinavia Online omfatter kjente norske merkevarer som blant annet Dagbladet, Se og Hør og KK. Utover medievirksomheten har selskapet investert i virksomheter med tilknytning til medieområdet som f.eks Hyper, Redink, OMG og Nova Vista.

Aller Media konsern eies av Aller Holding A/S og har søsterselskaper i Sverige, Danmark og Finland. Konsernet i Norge har totalt ca 600 ansatte og holder til i attraktive lokaler på Hasle i Oslo