Stillingsannonse:

Fast stilling som producer i NRK Nyheter

Søknadsfrist: 25. mai

NRK

NRK

Skal styrke demokratiet, samle og engasjere alle som bor i Norge. Våre grunnleggende verdier er åpen, modig og troverdig. For å lykkes med det omfattende allmennkringkasteroppdraget vi har fått, trenger vi medarbeidere med forskjellig erfaring og bakgrunn.

Vil du jobbe sammen med oss for å skape godt og viktig innhold som treffer hele Norges befolkning?

NRK er omfattet av Offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. Søker må begrunne eventuelt ønske om unntak. Dersom unntak ikke blir akseptert, vil søker varsles og eventuelt ha mulighet til å trekke sin søknad.

Dette er en internt utlyst stilling i NRK. For å søke må du være fast ansatt eller i et midlertidig ansettelsesforhold med en varighet på ni måneder eller mer. Du kan også søke hvis du er, eller har vært, praktikant fra NRK FleRe eller Nynorsk mediesenter i løpet av de siste tre år.

Arbeidsoppgaver

Bilderegi på nyhetssendinger, debattsendinger og eventer for NRK nyheter.

Kvalifikasjoner

Søker må ha solid erfaring i flerkameraregi i sjangeren nyheter og aktualitet. Det er nødvendig med god journalistisk forståelse og erfaring fra deskarbeid i en nyhetsorganisasjon. Det innebærer erfaring og kompetanse på arbeidsledelse, teambygging og kommunikasjon med medarbeidere.

Søker må beherske digitale verktøy for moderne nyhetsproduksjon som SAM redigering, Premiere, Mosart og Sofie automasjonssystem, ENPS og verktøy for digital publisering.

Personlige egenskaper

Evne til å takle stress i en hektisk sendesituasjon. Gode samarbeidsevner og evne til konfliktløsning. Evne til å finne kreative løsninger. Evne til å ta raske beslutninger.

Vi tilbyr

Norges største miljø for flerkameraregi for nyheter og aktualitet. Gode kolleger som deler av sin kompetanse. Spennende jobb i Norges største nyhetsorganisasjon.

Kontaktinformasjon

Kontakt Jan Georg Vedeler, redaksjonssjef, 951 22 780

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS