Stillingsannonse:

Fast stilling som journalist i en redaksjon i vekst

Søknadsfrist: 31. mai

Vi.no-prosjektet er blitt en suksess. Nå må vi ansette flere for å drive det videre på fast basis.

Vi.no er nettavisen for godt voksne lesere. Vi.no har nettopp startet, og har i dag rundt 200.000 ukentlige lesere. Vi.no er en del av Scandinavia Online, med hovedproduktet SOL.no. Scandinavia Online har også startet Elbil24.no, Kode24.no, og var blant de første i verden som klarte å tjene penger på Google Home. I Scandinavia Online jobber du med kolleger som er blant de beste på møtet mellom nettavis og teknologi. Vi er små og vi får til mye.

Vi er på jakt etter erfarne journalister som vil noe mer enn å løpe i flokk. Du som søker jobb hos oss elsker å gå dine egne veier som journalist. Du dyrker kildearbeidet og ideene til saker. Du jakter på historiene som ikke er fortalt ennå. Du kan jobbe med nyheter, forbrukersaker og hjerte-smerte og drømmer innerst inne om et nytt graveprosjekt. Du skjønner at kvalitet er mye viktigere enn antall klikk på saken.

Du blir en viktig person for oss, og en helt sentral person for en ny nettavis.

God, redaksjonell vurderingsevne er en selvfølge. Erfaring også.

Vi ønsker å være fleksible, men du må kunne stille på kontoret i Oslo daglig.

Dette er sjansen du har ventet på.

For mer informasjon om stillingen, kontakt redaktør Andreas Heen Carlsen, [email protected], 415 07 894

Søknadsfrist: 31. mai

Søknad sendes til [email protected]

Firma: Scandinavian Online

Scandinavia Online AS er en del av Aller Media. Aller Media i Norge er et ledende og diversifisert media-, kommunikasjon- og tjenestekonsern med mer enn 20 selskaper og over 650 ansatte. Størstedelen av virksomheten vår ligger i media, med selskaper som Dagbladet AS og Dagbladet Pluss AS, samt en solid portefølje av titler i ukepresse- og magasinmarkedet, som Se og Hør, KK og Vi Over 60. Vår digitale posisjon er i verdensklasse, med en bred portefølje av digitale siter.
I tillegg er Ahead Group Norway, Norges ledende kommunikasjonshus med en sterk posisjon i attraktive markeder, en del av Aller Media. Innen tjenesteområdet har vi etablert nye og spennende tjenester til forbrukere, blant annet gjennom Lommelegen, Kode24 og Elbil24, i tillegg til investeringer i nye digitale tjenester som Motimate og Nettbil.