Stillingsannonse:

Fast stilling som journalist i en redaksjon i vekst

Søknadsfrist: 31. mai

Vi.no-prosjektet er blitt en suksess. Nå må vi ansette flere for å drive det videre på fast basis.

Vi.no er nettavisen for godt voksne lesere. Vi.no har nettopp startet, og har i dag rundt 200.000 ukentlige lesere. Vi.no er en del av Scandinavia Online, med hovedproduktet SOL.no. Scandinavia Online har også startet Elbil24.no, Kode24.no, og var blant de første i verden som klarte å tjene penger på Google Home. I Scandinavia Online jobber du med kolleger som er blant de beste på møtet mellom nettavis og teknologi. Vi er små og vi får til mye.

Vi er på jakt etter erfarne journalister som vil noe mer enn å løpe i flokk. Du som søker jobb hos oss elsker å gå dine egne veier som journalist. Du dyrker kildearbeidet og ideene til saker. Du jakter på historiene som ikke er fortalt ennå. Du kan jobbe med nyheter, forbrukersaker og hjerte-smerte og drømmer innerst inne om et nytt graveprosjekt. Du skjønner at kvalitet er mye viktigere enn antall klikk på saken.

Du blir en viktig person for oss, og en helt sentral person for en ny nettavis.

God, redaksjonell vurderingsevne er en selvfølge. Erfaring også.

Vi ønsker å være fleksible, men du må kunne stille på kontoret i Oslo daglig.

Dette er sjansen du har ventet på.

For mer informasjon om stillingen, kontakt redaktør Andreas Heen Carlsen, [email protected], 415 07 894

Søknadsfrist: 31. mai

Søknad sendes til [email protected]

Firma: Scandinavian Online

Scandinavia Online er en del av Aller Media som er det fjerde største medieselskapet i Norge med en omsetning på ca 1,8 milliarder kroner. Aller Media konsern er et innovativt, multimedialt mediekonsern som i tillegg til Scandinavia Online omfatter kjente norske merkevarer som blant annet Dagbladet, Se og Hør og KK. Utover medievirksomheten har selskapet investert i virksomheter med tilknytning til medieområdet som f.eks Hyper, Redink, OMG og Nova Vista.

Aller Media konsern eies av Aller Holding A/S og har søsterselskaper i Sverige, Danmark og Finland. Konsernet i Norge har totalt ca 600 ansatte og holder til i attraktive lokaler på Hasle i Oslo