Stillingsannonse:

Fædrelandsvennen søker sportsjournalist

Søknadsfrist: 31. august

Fædrelandsvennen

Det viktigste for oss i Fædrelandsvennen er ikke at vi er det største mediehuset mellom Oslo og Stavanger. Heller ikke at kolleger i mediebransjen sier at vi ligger i front når det gjelder digital utvikling. For oss er lesere, brukere og annonsørers ønsker og krav til oss det viktige. Det er derfor vi fornyer produktene på nett og mobil. Hele tiden. Derfor glemmer vi heller ikke å gjøre nødvendige endringer i papiravisen slik at den passer for folk. Vi vet at det bare er på denne måten vi kan tilfredsstille de 90 000 som leser oss daglig.Vi er en del av Polaris-konsernet, og eiere, lesere og vi er enige om at vårt primære ansvar er å være best på det lokale – best på lokale nyheter.

Vil du bli vår nye Start-reporter?

Fædrelandsvennens sportsredaksjon søker reporter til fast stilling. Vedkommende får en nøkkelrolle i vår redaksjon. Ansvarsområde blir vår fotballdekning, med hovedvekt på Start. Helgearbeid må påregnes.

Denne stillingen blir tilknyttet Fædrelandsvennens sportsredaksjon i Kristiansand.

Kompetanse

God kjennskap til bruk av sosiale medier, visuell forståelse, solid gjennomføringsevne og gode samarbeidsegenskaper vektlegges.

Erfaring fra flermedial nyhetsproduksjon vil være en fordel.

Personlige egenskaper

Vi søker en nyhetsjeger, med evne til å formidle. I tillegg til gode skriftlige ferdigheter må du også kunne lede podcast- og TV-sendinger, som er en viktig del av vår strategi.

Vi tilbyr

  • Konkurransedyktige betingelser
  • Godt arbeidsmiljø i nye lokaler i Kristiansand sentrum
  • Gode muligheter for karriereutvikling i Polaris Media konsernet

Høres dette spennende ut?

Da vil vi gjerne høre fra deg! Klikk på linken for å søke. Søknadsfristen er satt til 31. august. Kvinner oppfordres til å søke.

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS