Fædrelandsvennen søker sommervikarer 2019

Søknadsfrist: 24. februar

Har du journalistisk teft og har lyst til å bidra med gode og lesverdige saker i våre kanaler sommeren 2019?

Fædrelandsvennen søker nyhetsjegere med stor interesse for digital publisering. Fædrelandsvennen skal være nyhetsledende i regionen, og ditt bidrag vil være viktig for at vi også gjennom sommeren skal gi leserne en god nyhetsdekning.

Søkere må ha førerkort for personbil. Stillingene følger redaksjonens vaktplan med kvelds- og helgearbeid, men også stor grad av fleksibilitet og ansvar.
Under følger gruppene som Fædrelandsvennen søker sommervikarer for.
Dersom du søker deg til flere grupper, ber vi deg prioritere mellom gruppene i søknaden.

Arbeidsoppgaver:

 • Nyheter (inkl. økonomi og kultur): Jobbe frem egne nyhetssaker og dekke nyhetsbildet i regionen. Publisere og berike saker digitalt. Har du spesiell interesse for, og kompetanse innen økonomi- eller kulturjournalistikk, spesifiser det i søknaden.
 • Feature/dybde: Bidra med gode og lesverdige saker til vårt lørdagsmagasin God Helg og til den daglige avisen, på nett og papir. Søkere bør ha erfaring med å skrive featurereportasjer og evne til å dykke dypere inn i sakskomplekser.
 • Desk/arkiv: Deske Fædrelandsvennens papirutgave. Ha blikk for layout og erfaring i Indesign, Photoshop og andre relevante verktøy. Må ha god evne til å redigere og foredle andres tekster. Jobbe med folk-konseptet vårt til papir og nett. Utføre arkivoppgaver. Arbeidet krever høy grad av nøyaktighet.
 • Sport: Dekke nyhetsbildet innen sport - lokalt og i regionen. Ha god kunnskap om sport og interesse for digital publisering.
 • Web-tv/foto: Søker fotograf/videojournalist med godt bildesyn. Søkere må ha eget foto/videoutstyr og god teknisk innsikt og redigeringskompetanse.
 • Krsby: Dekke nyhetsbildet innen stoffområder som livsstil, festivaler, studentliv og uteliv er nøkkelord her. Ha god kunnskap og interesse for stoffområdet.

Kvalifikasjoner:

 • Gode språkkunnskaper og en god penn.
 • Evne til selvstendig nyhetsarbeid.
 • God forståelse for digital nyhetsformidling og presentasjon.
 • Liker å vinne nyhetskampen og takler kombinasjonen av tempo og presisjon i nyhetssaker som utvikler seg raskt.

Vi tilbyr:

 • Et inspirerende og positivt arbeidsmiljø.
 • Spennende utfordringer der ingen dager er like.
 • Konkurransedyktige betingelser.


Kun personer som søker via vårt rekrutteringssystem vil bli vurdert.


SØK HER FOR Å REGISTRERE DIN SØKNAD.

Andre kontaktpersoner:

Torgeir Eikeland, leder redaksjonsklubben

Telefon: 906 21 063 / E-post: [email protected]

Margrete Haugen Skrøvje, HR-leder

Telefon: 918 69 795 / E-post: [email protected]

Firma: Fædrelandsvennen

Fædrelandsvennen AS er det største mediehuset mellom Stavanger og Oslo, er en del av Schibsted konsernet og har en redaksjon bestående av 55 medarbeidere.
Med fokus på brukere og annonsører jobber vi kontinuerlig med utvikling av alle mediekanalene - både internt og i fellesskap med samarbeidende mediehus i Oslo, Stavanger og Bergen.

I januar 2018 flyttet vi inn i nye og moderne lokaler på Torvet i Kristiansand, der vi skal fortsette å levere god og viktig journalistikk som er med på å befeste Fædrelandsvennens sterke merkevare på Sørlandet