Stillingsannonse:

Fædrelandsvennen søker leder for ny næringslivssatsing

Søknadsfrist: 29. juli

Fædrelandsvennen

Det viktigste for oss i Fædrelandsvennen er ikke at vi er det største mediehuset mellom Oslo og Stavanger. Heller ikke at kolleger i mediebransjen sier at vi ligger i front når det gjelder digital utvikling. For oss er lesere, brukere og annonsørers ønsker og krav til oss det viktige. Det er derfor vi fornyer produktene på nett og mobil. Hele tiden. Derfor glemmer vi heller ikke å gjøre nødvendige endringer i papiravisen slik at den passer for folk. Vi vet at det bare er på denne måten vi kan tilfredsstille de 90 000 som leser oss daglig.Vi er en del av Polaris-konsernet, og eiere, lesere og vi er enige om at vårt primære ansvar er å være best på det lokale – best på lokale nyheter.

Vil du lede Sørlandets mest spennende satsing på næringslivsjournalistikk? Nå har du sjansen! Vi skal styrke satsningen på lokalt næringsliv i en nyetablert gruppe på seks journalister med egen reportasjeleder. Vi søker etter deg som har ambisjoner og har lyst til å lede denne satsingen.

Du som søker er en nysgjerrig, idérik og kreativ journalist med ledererfaring og gjennomføringsevne. Du må tørre å utfordre, og du ser muligheter fremfor problemer. Du er en lagspiller, og er åpen for å ta til deg læring, samtidig som du har evne til å lære bort og dele din kompetanse.

En viktig oppgave blir å lage innhold som engasjerer målgrupper som Fædrelandsvennen ikke treffer godt nok i dag.

Du bør ha interesse, kompetanse og kontaktnett innenfor for næringsliv, økonomi, regnskap og forbrukerøkonomi.

Ønskede kvalifikasjoner:

Redaksjonell ledererfaring er en fordel, men ikke et krav. Du må kunne inspirere og få folk med deg.

Du må jobbe effektivt under tidspress og trives med mange baller i lufta, samtidig som du har kondis til å stå i lengre løp.

Det er en fordel med et tabloid gen, der du er genuint opptatt av at flest mulig leser sakene avdelingen publiserer. Du må kunne styre etter analyse og fakta i forhold til trafikk og engasjement hos leserne.

Lese datasett og kunne behandle big data.

Trygg vurderingsevne og god kjennskap til presseetiske regler.

Vi tilbyr:

Et godt og utviklende arbeidsmiljø i et ambisiøst og innovativt mediehus, som jobber målrettet for å nå nye abonnenter basert på analyse, tall og fakta.

Hyggelige og flinke kolleger.

Fleksibilitet og frihet.

Konkurransedyktige betingelser.

Stillingen inngår i den redaksjonelle ledergruppa og rapporterer til nyhetsredaktør.

Spørsmål om stillingen

Kontakt Jonas Mjaaland, nyhetsredaktør, 928 12 394 eller Janne Birgitte Prestvold, klubbleder NJ, 913 60 820

Interessert? Da vil vi gjerne høre fra deg! Klikk på Søk-knappen for å registrere din søknad og CV innen fristen. Kvinner oppfordres til å søke. Vi starter med gjennomgang av kandidater i begynnelsen av august.

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS