Stillingsannonse:

Er du vår nye vaktsjef?

Søknadsfrist: 23. januar

Dagbladet

Dagbladet

Dagbladet er en del av Aller Media. Aller Media i Norge er et ledende ogdiversifisert media-, kommunikasjon- og tjenestekonsern med flere selskaper og ca 600 ansatte.Størstedelen av virksomheten vår ligger i media, med selskaper som Dagbladet AS og Dagbladet Pluss AS, samt en solid portefølje av titler iukepresse- og magasinmarkedet, som Se og Hør, KK og Vi Over 60.Vår digitale posisjon er i verdensklasse, med en bred portefølje av digitale siter. I tillegg er Ahead Group Norway, Norges ledende kommunikasjonshus med en sterk posisjon i attraktive markeder, en del av Aller Media.Innen tjenesteområdet har vi etablert nye og spennende tjenester tilforbrukere, blant annet gjennomLommelegen, Kode24 og Elbil24.

En av Dagbladet TVs vaktsjefer går over i en ny nøkkelrolle i Dagbladet, og vi søker nå hennes erstatter.

Trives du med å lede og motivere en sterk og dedikert tv-redaksjon, er glad i høyt tempo – og i tillegg har gode vurderingsevner? Da er du den vi ser etter.

Våre vaktsjefer leder an i kampen om å dekke de store nyhetene først og best, samt finne og lage de mest engasjerende videoene som finnes der ute.

Vi leter etter en vaktsjef med utpreget tabloid forståelse og som har god oversikt over både nyheter, sport og underholdning.

Det er en fordel om du har jobbet med digital presentasjon eller har grunnleggende kjennskap til tv-produksjon, men det aller viktigste er at du er sulten, lærevillig og har lyst til å vinne nyhetskampen hver eneste dag.

Dagbladet TV er web-TV-kanalen i Norge som har økt mest de sist årene, og nå skal vi ta nye skritt. Du blir en del av et vaktsjef-team på fire som vil ha ansvar for publisering av alt innhold som lages i de ulike avdelingene i Dagbladet TV.

Stillingen gir store utviklingsmuligheter. Dagbladet er en del av Aller Media, som er et av landets største og mest innholdsrike mediehus. Vår varierte portefølje gjør oss til et sted hvor mulighetene er store.

Turnusarbeid må påregnes.

Tiltredelse: Etter avtale

Søknadsfrist: 23. januar

Kontaktpersoner:

Bjørn Carlsen, redaksjonssjef, 91520220, [email protected]

Anders Holth Johansen, leder Dagbladets redaksjonsklubb, 476 16 896, [email protected]

Tanja Wibe-Lund, avdelingsleder, 99263751, [email protected]

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS