Stillingsannonse:

Er du vår nye journalist?

Søknadsfrist: 9. mai

Haugesund Avis

Haugesunds Avis er det største mediehuset mellom Stavanger og Bergen. Vi har et opplag på 21.726 eksemplarer og har om lag 60.000 daglige lesere digitalt og på papir.

Vår historie strekker seg 125 år bakover - og vi ser alltid framover.

Haugesunds Avis er en del av Amedia-konsernet. Som journalist hos oss blir du dermed en del av et nettverk med 900 journalister i 81 aviser.

Haugesunds Avis er det ledende nyhetsmediet på Haugalandet, og får stadig flere abonnenter. Nå skal en god kollega bli pensjonist, og vi søker etter en ny journalist som vil være med på å løfte oss videre.

Du som søker må være journalist i hjertet, med god kompetanse på formidling og presseetikk. Du må være dreven i jakt på sakene som våre lesere finner verdifulle. Du bør være ambisiøs, fleksibel og lærevillig. Selvstendig, men sosial, og glad i lagarbeid.

Vi søker folk med forståelse og interesse for eksisterende og kommende digitale verktøy og metoder. Du må være produktiv, idérik og språklig sikker.

Stillingen innebærer turnusarbeid. Journalister hos oss må også kunne ta bilder og jobbe med video. Ta kontakt om du vil gi Haugalandet de viktigste nyhetene og de fineste fortellingene.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, flotte lokaler sentralt i Haugesund og gode kolleger.

Har du spørsmål om stillingen, kontakt nyhetsredaktør Gaute-Håkon Bleivik på mobil 913 02 024, eller på e-post [email protected]

Geir-Åsmund Kristiansen er leder for redaksjonsklubben.

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS