Stillingsannonse:

Er du en uredd og ambisiøs medieleder?

Søknadsfrist: Snarest

Amedia

Amedia

Amedia er landets største utgiver av lokale medier og ledende på lokal avisutvikling. Daglig når konsernets medier mer enn to millioner lesere gjennom sine 80 avistitler og den nasjonale posisjonen Nettavisen. Med redaksjonelle medarbeidere over hele landet sørger vi for at våre lesere blir løpende oppdatert med nyheter og annet viktig innhold. Samtidig bidrar våre selgere og annonser til å skape verdi og effekt for annonsører over hele Norge. Finnmark Dagblad, Finnmarken og Finnmarksposten er tre sterke merkevarer som i mange år har vært viktige samfunnsstemmer i Nord

Ansvarlig redaktør for Amedias mediehus i Finnmark

I over 130 år har vi holdt folk i Finnmark oppdatert. Avishusene i Finnmark har en sterk posisjon internt i Amedia og er i dag samlet under en digital plattform, iFinnmark.no. Nå søker vi en uredd og ambisiøs medieleder.

Gjennom etablering av felles digital plattform, iFinnmark.no, har felleskapet bidratt til å korte ned de geografiske avstandene og løftet regionen til å bli en av de mest digitale mediehusene i landet. Vi søker en ansvarlig redaktør for iFinnmark og mediehusene i vest som har solid redaksjonell ledererfaring, god forståelse for lokaljournalistikkens egenart, og som samtidig kan bidra til å sette en tydelig retning for avisene. Du har også kunnskap og oversikt over trender og utviklingstrekk i mediebransjen, og erfaring fra strategiske utviklingsprosesser er et pluss. Du vil få en sentral rolle i å skape diskusjon, debatt og sette dagsorden i lokalsamfunnene i Finnmark, og sammen med resten av kollegene bidra i videreutviklingen mot en heldigital og bærekraftig medieverden.

Ditt ansvar

 • Overordnet publisistisk ansvar
 • Ansvar for at våre publikasjoner holder høy presseetisk og metodisk standard
 • Helhetlig leder- og resultatansvar
 • Utvikling av redaksjonelt innhold, nye konsepter og formater
 • Sikre at journalistikken treffer målgruppene og bidrar til fortsatt vekst i eksisterende og nye dekningsområder

Din erfaring og kompetanse

 • Du har redaksjonell ledererfaring
 • Du har utpreget samfunnsforståelse og et stødig presseetisk kompass
 • Du har dokumenterte og gode resultater fra endringsprosesser og kulturbygging
 • Du har digital fokus og er oppdatert på trender i mediebransjen

Deg som person

 • Du er uredd, ambisiøs og endringsorientert
 • Du er en kulturbygger og vet hvordan du skal samle laget ditt om en felles retning
 • Du er selvstendig og god til å prioritere og har stor gjennomføringsevne
 • Du er samarbeids-, prestasjons- og resultatorientert

En del av noe større

Mediehusene i Finnmark har en ambisjon om videre vekst og skal øke antall abonnenter gjennom god, nyhetsledende lokaljournalistikk. Som ansvarlig redaktør for mediehusene i Finnmark er du også del av et stort konsern som er langt fremme på teknologi og bruk av data i den digitale utviklingen av lokalaviser, ikke bare i Norge, men i verden. Amedias redaksjonelle medarbeidere er hver dag til stede i lokalsamfunn over hele landet for å rapportere om det som skjer. Vi er også en del av Norges største utgiver av lokalavis.Du får mulighet til å dra veksler på et sterkt utviklingsmiljø med høy kompetanse fra Amedias sentrale organisasjon. Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser og et godt arbeidsmiljø. Arbeidssted vil være i Alta eller Hammerfest.

Nysgjerrig på å vite mer?

Ta gjerne kontakt med våre rådgivere Bård Idås,[email protected], +4795044483 , Anette Myhre Vincendeau, [email protected], +4797537455 eller Bjørnar Angell, [email protected],+4795200350 for en uforpliktende prat om stillingen.

Se mer om hvordan det er å jobbe i Amedia her. Du kan lese mer om hvordan det er å jobbe i Amedia her. Podcast om Amedia og mediebransjen i Norge her.

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS