Er du den nye journalisten i Halden Arbeiderblad?

Søknadsfrist: 24. juni 2018

Vi søker en nyhetsjournalist til fast stilling i redaksjonen vår i Halden.

Halden Arbeiderblad skal være den ledende digitale aktøren i Halden og Aremark, som til sammen har litt over 30.000 innbyggere. Vi er først og fremst et digitalt mediehus som leverer nyheter på nett gjennom hele døgnet, men vi utgir også en papirutgave fire dager i uka.

Du må ha evne til å grave fram saker som engasjerer bredt i en by full av patriotiske og engasjerte mennesker, og der HA har en sterk posisjon. Vi ønsker en selvstendig journalist som liker å finne saker selv, men som også finner den gode historien i møte med folk.

Du bør ha erfaring med å ha drevet fram viktige nyhetssaker og ha en klar visjon om hvordan en historie presenteres best mulig gjennom bruk av tekst, bilder, video, grafikk eller andre virkemidler.

I HA sitter vi alle på én felles desk. Du må derfor være glad i å jobbe i team og ønske å bidra til et godt sosialt miljø. Våre journalister går i turnus med kvelds- og helgejobbing.

Det er en forutsetning at du har førerkort og disponerer egen bil.

Er det noe mer du lurer på? Kontakt:

Ansvarlig redaktør Hans-Petter Kjøge (928 40 911)

Klubbleder er Kristian Bjørneby (992 05 325)

Kortfattet søknad med CV og arbeidsprøver sendes [email protected]

Søknadsfrist: 24.juni 2018

Firma: Halden Arbeiderblad

Halden Arbeiderblad er en del av Amedia og kommer ut i Halden. Avisen øker i opplag og hadde i 2017 6.683 abonnenter. Veksten skjer på digitale plattformer. Avisen kommer ut fire dager i uken og redaksjonen består av 10 årsverk som dekker kommunene Halden og Aremark.