Stillingsannonse:

Elbil24 søker journalist til fast stilling

Søknadsfrist: 22. mai

Scandinavia Online

Scandinavia Online

Scandinavia Online er en del av Aller Media. Aller Media har en digital posisjon i verdensklasse som publisist med en bred portefølje av kjente merkevarer, i bredde og nisje.Størstedelen av virksomheten vår ligger i media. Med sterke merkevarer som Dagbladet, Se og Hør, kk og SOL, som hele tiden utfordrer det etablerte – oppdaterer, underholder og opplyser vi på helt nye måter. I tillegg er Ahead Group Norway, en av Norges ledende byrågrupperinger, en del av porteføljen til Aller Media.Selv om vi er et stort konsern, med over 600 medarbeidere, er vi ikke som alle andre. Vi evner å snu oss fort, følge med og være foran. Det krever noe av oss, og det vil kreve noe av deg som søker jobb hos oss – men husk: Dette gjør vi sammen! Aller Media er der det skjer - sammen skaper vi nye muligheter for våre ansatte, for annonsører og for hele Norge.

Elbil24 er Norges største forbrukernettsted som skriver om elbil, og vi vokser raskt. Nå girer vi opp Pro-satsingen, og skal ansette en journalist med hovedfokus på de større sakene som er forbeholdt medlemmene våre.

Vi ser etter en positiv og selvgående person med god kompetanse på forbrukerjournalistikk, som forstår hva som fungerer på nett og som evner å formidle budskapet på en pedagogisk, ryddig og underholdende måte. Video blir en stadig viktigere del av journalistikken, og det er en fordel om du både har interesse og grunnleggende forståelse for hvordan video kan løfte sakene dine.

Om du i tillegg er interessert i bil, er det naturligvis en stor fordel. Du må uansett ha et ønske om å hjelpe både kommende, ferske og etablerte elbil-eiere med utfordringene de møter i hverdagen.

Samtidig har du nese for det oppsiktsvekkende og detaljene som får seeren/leseren til å sperre opp øynene. Et besøk på Elbil24.no skal være nyttig, men også underholdende.

Du vil gå inn i en redaksjon med dedikerte forbrukerjournalister, og vil også samarbeide med andre redaksjoner på huset, som SOL, Dagbladet og Dinside. Vi har det veldig trivelig på jobben, og er overbeviste om at et godt arbeidsmiljø er en viktig nøkkel for å lykkes.

Som journalist hos oss må du evne å jobbe raskt, målrettet og selvstendig, men også sammen med dine kolleger - for eksempel på tester og lanseringer. Sammen skal vi sørge for at Elbil24 fortsetter veksten og blir det naturlige stedet å besøke for alle som vil ha tips og råd før, under og etter bilkjøpet.

Stillingen er nyopprettet, og den rette vil få gode muligheter til å forme egen rolle i redaksjonen. Kompetansenivået på huset er høyt, og du vil få god opplæring.

Arbeidssted er Allerhuset på Hasle, en kort T-banetur fra Oslo sentrum.

Kontaktpersoner:

Bjørn Eirik Loftås, redaksjonsleder, 92448104, [email protected] eller
Steinar André Danielsen, klubbleder, 91510233, [email protected]

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS