Stillingsannonse:

Elbil24 søker allround reporter

Søknadsfrist: 20. september

Nettstedet Elbil24 er på jakt etter en allsidig journalist som vil være med på å skape morgendagens journalistikk om elbil og trafikk.

Vi forutsetter at du er nysgjerrig og ønsker å lage saker som hjelper folk.
Du liker å være først ute med ny teknologi, og har teft for gode historier.

Elbil24 søker ikke etter en bilekspert. Det har vi fra før. Men du bør ha lappen og være nysgjerrig på å lære mer om bilene som alle kommer til å kjøre rundt i snart. Og hvordan livene våre vil bli endret fremover.

Elbil24 er allerede blitt en suksess, og har i dag rundt en kvart million lesere i uka. Dette er den første og eneste nettavisen som bare handler om elbil.

Du som søker er sterk på det journalistiske håndverket. Du har ideer og er allsidig. Erfaring fra nyhetsredaksjoner er en fordel. Du liker ny teknologi, og du kan forklare komplekse sammenhenger på en måte som de fleste forstår.

Du vil jobbe med kritisk journalistikk i en bransje som er full av kommersielle interesser.

Elbil24 er en del av Scandinavia Online. Det innebærer at du vil jobbe sammen med folkene bak SOL, Vi.no og Kode24. Vi har et innovativt miljø og driver lean startup.

For mer informasjon kontakt:

Kortfattet søknad med CV sendes til [email protected]

SØK STILLINGEN HER:

Firma: Scandinavia Online AS

Scandinavia Online AS er en del av Aller Media. Aller Media i Norge er et ledende og diversifisert media-, kommunikasjon- og tjenestekonsern med mer enn 20 selskaper og over 650 ansatte. Størstedelen av virksomheten vår ligger i media,
med selskaper som Dagbladet AS og Dagbladet Pluss AS, samt en solid portefølje av titler i ukepresse- og magasinmarkedet, som Se og Hør, KK og Vi Over 60. Vår digitale posisjon er i verdensklasse, med en bred portefølje av digitale siter. I tillegg er Ahead Group Norway, Norges ledende kommunikasjonshus med en sterk posisjon i attraktive markeder, en del av Aller Media. Innen tjenesteområdet har vi etablert nye og spennende tjenester til forbrukere,
blant annet gjennom Lommelegen, Kode24 og Elbil24, i tillegg til investeringer i nye digitale tjenester som Motimate.

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS