Eidsvoll Ullensaker Blad søker ANSVARLIG REDAKTØR

Søknadsfrist: 8 november

Eidsvoll Ullensaker Blad er på jakt etter ny ansvarlig redaktør. Vedkommende blir leder for redaksjonen og vil lede Eidsvoll Ullensaker Blad sammen med daglig leder. Tanken er at den som ansettes går over i en Publisher-rolle i løpet av en to års periode.

Vi ønsker oss en tydelig redaksjonell leder som kan bidra med meninger og være synlig i den lokale debatten. Selvsagt i våre egne kanaler, men like gjerne i andre kanaler.

Å kunne uttrykke seg godt skriftlig er et absolutt krav, men god muntlig fremstillingsevne, om det er på en scene eller foran et kamera, er også på vår ønskeliste.

Vi søker en kandidat med journalistisk erfaring, gjerne ledererfaring og med relevant høyere utdanning. I 2018 regner vi med at alle som vurderer seg som en naturlig kandidat også regner seg som heldigitale. Vår verden blir mer og mer digital og endringer er mer regelen enn unntaket.

Redaksjonen er ikke større enn at vedkommende må regne med å ta kvelds- og helgevakter og arbeid på desken. Livet i en lokalavis er variert, spennende og givende.

Ansvarlig redaktør har personalansvar for samtlige redaksjonelle medarbeidere og leder bedriften i tospann med daglig leder.

Vi er på jakt etter den beste kandidaten, uavhengig av kjønn og alder. Betingelser etter avtale. Tiltredelse snarest.

Stillingen rapporterer til styret.

Spørsmål til stillingen rettes til styreleder Jan Morten Drange

på telefon: 982 50 420.

Søknad med CV sendes daglig leder Eva Holmgren på: [email protected].

SØKNADSFRIST: 8. NOVEMBER.

Eidsvoll Ullensaker Blad er en uavhengig lokalavis for Gardermoregionen.

Eidsvoll Ullensaker Blad har kontor i Eidsvoll sentrum, hvor vi er 15 medarbeidere som jobber hardt for å skape en levende lokalavis for våre nærmiljøer, kommunene Eidsvoll, Ullensaker, Nannestad og Hurdal. Vi er kontinuerlig aktive på eub.no, og gir ut papiravis fire dager i uka.

Vi er svært glade i papiravisen vår, og ønsker at den skal få et langt liv, men har også store digitale ambisjoner, både redaksjonelt og kommersielt.