Stillingsannonse:

Egmont Publishing søker digital journalist

Søknadsfrist: 31. juli

Har du et heldigitalt hode? Er du en dyktig journalist og god på digitalt innhold?

Da kan dette være helt riktig jobb for deg, vi ser etter en digital journalist i midlertidig stiling frem til jul. Hovedoppgaven din blir å lage innhold til Klikk+ som våre lesere abonnerer på.

Du må være idérik, skrive saker selv, redigere andres, ha et sikkert språk og sans for hva folk flest vil lese om på nett. Vi setter sammen vår digitale desk i Egmont Publishing og ser etter deg som vil være med, i første omgang, fra august og ut året.

I tillegg til egne ideer og saker, skal du skal jobbe med innholdet fra mange av de kjente merkevarene i Egmont Publishing, for eksempel Hjemmet, Norsk Ukeblad, Bonytt, Kamille, Vi Menn og Villmarksliv.

Supert om du har erfaring fra tilsvarende digitale tjenester, kunnskap om lenkebygging, sosiale medier og Google Analytics/søkeord.

Du har gode samarbeidsevner, du er rask og effektiv, men likevel nøyaktig. Du trives med å jobbe i team samtidig som du jobber godt selvstendig.

Kvalifikasjoner:

  • Sterk digitalforståelse og erfaring med optimalisering og beriking av artikler til digitale flater
  • Gode allmennkunnskaper og sikker språkføring
  • Erfaring med kildearbeid og det etiske regelverket innen journalistikken
  • Tabloid og oppdatert på hva folk flest vil lese
  • Photoshop eller andre visuelle verktøy

Du må gjerne ha erfaring med følgende:
Bruke verktøy for å finne trender og søkeord

Personlige kvalifikasjoner:
Høy grad av motivasjon og godt humør.

Tillitsvalgt på avdelingen er Astrid-Helen Holm.

Spørsmål om stillingen kontakt:
Deskleder Trude Susegg på tlf: 957 22 08.
Tillitsvalgt Astrid-Helen Holm på tlf: 995 23 55.

SØK STILLINGEN HER:

Firma: Egmont Publishing AS

Egmont er et av Nordens ledende mediekonsern med aktiviteter i 30 land og 6200 medarbeidere. Vi står for godt innhold og digital innovasjon. Vi står bak bl.a. TV 2, Nordisk Film, Cappelen Damm og Egmont Publishing, som gir ut over 700 magasiner. Egmont er et fond som omsetter for 14,5 milliarder NOK og som deler ut over 120 millioner NOK per år til formål som skal gi barn og unge et bedre liv. I Norge støtter Egmont Fonden Kronprinsparets Fond, Norske Kvinners Sanitetsforening, opprettelsen av Stine Sofie Senteret, Sorgsenteret i Bergen, ForandringsFabrikken og Alternativ til vold.