Stillingsannonse:

Driva søker journalist

Søknadsfrist: 20. juni

Har du lyst til å jobbe som journalist i en spennende avis i god utvikling? Da kan nettopp den ledige stillingen som journalist være den riktige for deg!

Kontorsted vil være Surnadal.

Driva

Driva

Driva er lokalavis for kommunene Surnadal, Sunndal og Rindal samt deler av Molde og Heim kommune. Mediehuset har kontor på Sunndalsøra og i Surnadal. Driva har over 10 000 daglige lesere. Driva har de siste årene hatt vekst i antall abonnenter, og har styrket sin posisjon i et spennende område med sterk aviskonkurranse. Driva er en datteravis av Romsdals Budstikke, og er en del av Polaris Media.

Hos oss vil du få stor frihet i arbeidsoppgavene, men du må ha evnen til å fange opp og formidlegode nyhetssaker såvel som den gode reportasjen.
Du vil måtte bidra til å videreføre den gode utviklingen avisa har digitalt. Du må like å treffe mennesker, fotografere og ha førerkort.

Vi har et godt arbeidsmiljø i Driva, og du må bidra til å videreføre dette. Stillingen går inn i en turnus med helgevakter. Vi gleder oss til å stifte bekjentskap med deg som vår nye journalist.
Kvinner oppfordres til å søke.

Spørsmål om stillingen får du ved å henvende deg til redaktør Tommy Fossum,
tlf.: 918 82 791 eller e-post: [email protected].

Leder av redaksjonsklubben er Geir Forbregd,
tlf.: 480 15 724 eller e-post [email protected].

Send søknad til Tommy Fossum på e-post:
[email protected] innen 20.juni.
Søknader vurderes fortløpende.

www.driva.no

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS