Stillingsannonse:

Drammens Tidende er på jakt etter sommervikarer og tilkallingsvikarer

Søknadsfrist: 25. januar

Drammens Tidende

Drammens Tidende

Drammens Tidende er blant landets største lokalaviser, og er det ledende mediehuset i drammensregionen. Vi holder til i moderne og lyse lokaler rett ved jernbanestasjonen i den stolte elvebyen. Avisa er ledende digitalt og har solid opplagsvekst flere år på rad. Drammens Tidende har rundt 84.000 daglige lesere.

Drammens Tidende har 80.000 daglige lesere engasjerende som får løpende nyheter døgnet rundt. I landets varmeste by er det aldri kjedelige, uansett om du foretrekker breaking news, sport, kjendiser eller gravende journalistikk. Vi er en redaksjon som gir muligheter og som utvikler talent. Nå kan du bli en del av den.

Vi er på jakt etter sommervikarer til:

  • nyheter
  • sport
  • papirdesk (fellesdesk for aviser i regionen)

Vi ønsker deg som har ideer - som overrasker, utfordrer eller underholder. Alle hos oss bidrar på laget, slik at Drammens Tidende er først og best i regionen.

Med lokaler sentralt på Strømsø torg, rett ved togstasjonen, byr vi på varierte arbeidsoppgaver i en redaksjon med godt stemning, i en av Norges aller fineste byer.Du må ha førerkort. Journalistisk erfaring er en fordel.

Vi søker også etter journalister til tilkallingsvikariat. La høre fra deg i dag!

Søknadsfrist 25. januar.

Drammens Tidende er en del av Amedia. Du kan lese mer om hvordan det er å jobbe i Amedia her.

Spørsmål kan rettes til

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS