DN søker ansvarlig for redaksjonell innsikt

Søknadsfrist: 26. august 2018

Ansvarlig for redaksjonell innsikt

Nettjournalist som får kick av et godt analysedashboard - eller webanalytiker med god forståelse for innhold? Lyst til å grave i data etter innsikt som kan brukes til å utvikle journalistikken? Digger du A/B-testing, er nysgjerrig på brukerintervjuer og en brukbar coach? Da bør du søke denne jobben!

Dagens Næringsliv søker en ansvarlig for redaksjonell innsikt. Du skal jobbe tett med DNs innsiktsavdeling for å sikre at en av Norges aller beste redaksjoner har verktøy og data til å stadig gjøre innholdet bedre.

Kvalifikasjoner:

  • Nettjournalist med sterk dataforståelse eller webanalytiker/frontendutvikler med god forståelse for journalistikk
  • Erfaring med ulike data- og analyseverktøy, for eksempel Adobe/Google Analytics, Linkpulse, Chartbeat, Cxense, ComScore/Scores
  • Erfaring fra innsiktsbasert innholdsutvikling i en redaksjon, mediekonsern eller annet innholdsmiljø
  • God Excel-kompetanse og forståelse for statistikk
  • Coaching-erfaring og evne til å dele egen kunnskap med andre
  • Erfaring med eller forståelse for kvalitative metoder for målgruppeinnsikt, UX-testing eller liknende er en fordel, men ikke en forutsetning.

Stillingen tilhører DNs avdeling for leserengasjement. Du vil jobbe med hele redaksjonen og får en sentral rolle i å videreutvikle DNs innholds- og publiseringsstrategi. Det betyr at du både vil jobbe med langsiktige prosjekter og med å løse utfordringer som oppstår underveis. Du har gründer-ånd og ser det å være med på etableringen av en ny avdeling som en mulighet til å finne nye måter å forme og nå ut med journalistikk på.

Kontakt oss:

Ingeborg Volan, Redaktør Leserutvikling, [email protected], 97095754

Søk på stillingen her

Søknadsfrist: 26. august 2018

Firma: Dagens Næringsliv

Dagens Næringsliv er et selskap i konsernet NHST Media Group. Dagens Næringsliv er Norges ledende næringslivsavis. Hver uke leser over en million mennesker Dagens Næringsliv på nett, mobil, nettbrett og papir.