Stillingsannonse:

Dinside søker sommervikarer

Søknadsfrist: 15. mars

Forbrukernettstedet Dinside har behov for 1-2 sommervikarer i redaksjonen - primært fra midten av juni til midten av august.

Her kan du få i oppdrag å hjelpe våre 1,4 millioner lesere med forbrukerspørsmål, formidle nyheter og servere nyttige tips og råd om produkter, tjenester og annet som berører folks lommebøker.

Er du journalist med erfaring fra (eller interesse for) forbrukerstoff?

Kanskje du er en fagperson eller student som er nysgjerrig på våre fagfelter og samtidig har en god penn?

Da kan det være nettopp deg vi trenger å ha med på laget i sommer.

Du er oppegående og samfunnsengasjert og har interesse knyttet til ett eller flere av områdene vi dekker, som omfatter personlig økonomi, bolig, teknologi, reise, fritid og motor. Du har en tabloid teft, er etterrettelig, nysgjerrig og er ikke redd for å sette deg inn i nye problemstillinger. Du vet hvordan du raskt kan omsette kunnskapen til nyttige og pedagogiske saker for våre lesere.

Du vil gå inn i en redaksjon med dedikerte forbrukerjournalister, og vil også samarbeide med journalister i hele Dagbladet.

Det vil være få på jobb i noen av ukene du er hos oss, og derfor er det svært viktig at du har gode idéer til saker, er selvgående og effektiv.

Du må kunne ta egne bilder og foreta enkel redigering av disse.
Annen nødvendig opplæring vil bli gitt.

Arbeidssted er Allerhuset på Hasle, en kort T-banetur fra Oslo sentrum.

Ved spørsmål om stillingen ta kontakt med:
Redaktør for Dinside.no, Bjørn Eirik Loftås, på epost: [email protected]

Søknad med CV sendes til [email protected]

Firma: Dagbladet AS

Dagbladet AS er en del av Aller Media som er det fjerde største medieselskapet i Norge med en omsetning på ca 1,8 milliarder kroner. Aller Media konsern er et innovativt, multimedialt mediekonsern som i tillegg til Dagbladet omfatter kjente norske merkevarer som blant annet Se og Hør, KK og SOL. Utover medievirksomheten har selskapet investert i virksomheter med tilknytning til medieområdet som f.eks Hyper, Redink, OMG og Nova Vista.
Aller Media konsern eies av Aller Holding A/S og har søsterselskaper i Sverige, Danmark og Finland. Konsernet i Norge har totalt ca 600 ansatte og holder til i attraktive lokaler på Hasle i Oslo.